2019-06-19 04:39

Orchestra simfonică, pentru prima dată în mall. Vezi DETALII despre concertul inedit din București

 |  16:40
Orchestra simfonică, pentru prima dată în mall. Vezi DETALII despre concertul inedit din București

Ce mod e mai potrivit pentru a celebra culorile toamnei, dacă nu prin muzică? Radio România Muzical, dar și cu Orchestrele și Corurile Radio România, îi invită pe bucureșteni sâmbătă, 8 septembrie, începând cu ora 19:00 să participe la un concert special. Acesta va fi susținut de Orchestra de Cameră Radio, alături de dirijorul Constantin Adrian Grigore și solista Irina Sârbu. Artiștii vor apărea pe scena special instalată în Grădina ParkLake și-i vor încânta pe spectatori cu piese celebre din muzica clasică și jazz.

Concertul, prezentat de realizatorii matinalului Radio România Muzical, Andreea Chiselev și Liviu Pețu, va îmbina cele două stiluri muzicale: muzică clasică și prelucrări în stil jazz ale unor celebre piese românești se vor împleti într-un program accesibil tuturor. De la Mozart la Johann Strauss-fiul și Dmitri Șostakovici,  lucrări muzicale pe care toți le-am fredonat cândva vor fi interpretate cu pasiune de artiștii aflați pe scenă.

,,Este important să ne facem timp pentru cultură, întrucât cultura ne inspiră și ne aduce un strop de culoare în cotidian. Vrem să oferim ocazia unui număr cât mai mare de oameni să descopere magia muzicii clasice”, au declarat reprezentanții ParkLake Shopping Center.

Evenimentul este primul de acest fel și de o asemenea anvergură care implică o orchestră simfonică, organizat într-un mall din București. Pentru acesta, va fi amenajata o adevărată sală de concert în aer liber, cu sute de scaune, dar și cu prosecco pentru spectatori.

Accesul la concert este gratuit.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray