2019-11-17 17:38

Până pe 17 iulie, la Mogoşoaia: Cursuri gratuite pentru muzicieni tineri

 |  16:57
Până pe 17 iulie, la Mogoşoaia: Cursuri gratuite pentru muzicieni tineri

Până pe 17 iulie, la Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti de la Mogoşoaia, are loc o sesiune de două săptămâni de instruire gratuită dedicată muzicienilor cu vârste între 18 şi 25 de ani, care s-au înscris până la data de 30 iunie. Cazarea, masa de prânz şi pregătirea muzicienilor sunt asigurate de Institutul Cultural Român, organizatorul evenimentului.

Sesiunea constă în două săptămâni de instruire în management personal, prezentare, audiţii şi tehnici orchestrale - pentru cei care s-au înscris până la data de 30 iunie. Pentru a putea participa la program, nu se puteau înscrie decât tinerii (18 şi 25 ani) cu studii muzicale (finalizate sau în curs) şi care cunosc limba engleză. În cadrul sesiunii de pregătire, muzicienii selectaţi vor avea ocazie să participe la cursuri de consiliere vocaţională, ateliere de prezenţă scenică şi expresie corporală, social media skills şi personal branding. De asemenea vor avea şansa să lucreze cu dr. Peter Stark, directorul de repetiţii al EUYO (Orchestra de Tineret a Uniunii Europene), care va susţine un workshop de tehnici orchestrale, scrie Mediafax. Foşti şi actuali membri ai EUYO vor veni sa le împărtăşească mai tinerilor lor colegi din experienţa proprie, iar muzicieni români recunoscuţi internaţional – precum Răzvan Suma şi Mihaela Anica – vor oferi sesiuni de mentorat. Maestrul Marin Cazacu va prezenta activitatea Orchestrei Române de Tineret şi le va oferi posibilitatea unui dialog cu membrii acesteia în cadrul unei repetiţii generale la Ateneul Român.

Oana Dobre Dimofte va susţine atelierul de social media skills şi personal branding. Consultantul de imagine Gabi Urda le va vorbi cursanţilor despre folosirea potenţialului estetic ca instrument eficient de comunicare. Cristi Daniel Lăţea, licenţiat în psihologie, management social şi comunicare şi relaţii publice, va prezenta factorii psihologici implicaţi în performanţă.

De asemenea, Institutul Cultural Român le va oferi cursanţilor posibilitatea de a primi consiliere juridică şi de a participa la o sesiune foto cu Mihail Cratofil (ICR).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray