2019-08-18 08:31

PANICĂ mondială. MONOPOLY își schimbă piesele, după 82 de ani

 |  08:30
PANICĂ mondială. MONOPOLY își schimbă piesele, după 82 de ani

Fanii romani ai jocului Monopoly au ocazia sa intre in istorie pentru ca pot alege opt piese noi, printr-o campanie de votare numită ”Mania Pionilor”, care se va desfăşura online până pe 31 ianuarie, urmând ca rezultatul să fie anunţat în luna martie.

În campania de votare lansată pe site-ul votemonopoly.ro, pe 10 inuarie, au fost înscrişi 64 de pioni vechi şi noi, împărţiţi în opt categorii: animale, modă, elemente istorice, încălţăminte, invenţii, social media, transport şi lucruri care plutesc. Românii vor putea vota pionul preferat din fiecare categorie, astfel încât fiecare dintre acestea să fie reprezentată în cadrul jocului clasic Monopoly, începând cu luna august, informează reprezentanţii Hasbro.

Cel mai votat pion de către fanii din întreaga lume va fi anunţat în luna februarie, urmând ca în luna martie să fie anunţată întreaga listă a pionilor ”câştigători”.

Odată cu ”Mania Pionilor”, Hasbro va lansa şi jocul Monopoly – Mania Pionilor, care va include 16 figurine. Astfel, pe lângă cele opt figurine tradiţionale ale jocului, această ediţie specială include alţi opt pioni aurii, precum pinguinul, ceasul, răţuşca sau statueta Domnului Monopoly, reprezentativi pentru categoriile incluse în campania de votare.

Încă din 1935, de la apariţia primei ediţii a jocului Monopoly, figurinele metalice au fost elemente cheie ale jocului Monopoly. De-a lungul timpului, zeci de pioni din ediţiile speciale lansate în fiecare an reprezentat peste un miliard de jucători din 114 ţări. Însă, varianta clasică a jocului Monopoly a rămas neschimbată, informeaza news.ro.

Lansat pe 19 martie 1935, Monopoly a devenit unul dintre cele mai populare jocuri de societate la nivel mondial până în prezent. Jocul este tradus în 47 de limbi şi se comercializează în 144 de ţări.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray