2020-02-28 21:30

Patru zile de euforie şi spectacol. „Untold”, evenimentul muzical al anului

 |  19:10
Patru zile de euforie şi spectacol. „Untold”, evenimentul muzical al anului

Euforie, spectacol de lumini şi artişti consacraţi, acestea sunt elementele-cheie ale festivalului „Untold / Povestea nespusă”, care tocmai s-a încheiat şi care s-a bucurat de un real succes.

Zeci de mii de spectatori au luat parte la „Untold”, festivalul care s-a desfăşurat pe parcursul a patru zile pe scena de la Cluj Arena şi care este considerat evenimentul anului. Aşadar, între 30 iulie şi 2 august, Cluj-Napoca a fost destinaţia muzicală a României, „Untold” fiind comparat cu alte festivaluri de gen din afara ţării.

În această perioadă, peste 150 de artişti internaţionali şi naţionali au luat parte la festival, dintre care: ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman şi Gramatik.

Încă de la început, evenimentul s-a bucurat de interesul publicului, organizatorii anunţând, în prima zi a festivalului, o prezenţă de peste 53.000 de participanţi. Numărul lor a crescut în a doua seară a festivalului, atunci când pe scena de la Cluj Arena au urcat membrii trupei Avicii. Aşadar, peste 60.000 de persoane au luat parte la spectacolul oferit de trupa internaţională, care şi-a început show-ul cu piesa „Waiting For Love”.

În plus, organizatorii evenimentului au realizat şi o campanie, „Pay with blood”, prin intermediul căreia, primii 500 de donatori de sânge, la Centrul de Transfuzie din Bucuresti, au primit pe loc bilete la evenimentul muzical de la Cluj.

Pentru realizarea acestui eveniment, peste 100 de profesionişti au contribuit la realizarea scenei principale, printre care ingineri de scenă, structură, sunet, lumini, graficieni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-03

Mai multe imagini:
Patru zile de euforie şi spectacol. 'Untold”, evenimentul muzical al anului
zoom
Patru zile de euforie şi spectacol. 'Untold”, evenimentul muzical al anului
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine