2020-02-28 17:59

Petrece o zi la ”Marea Tzopăiala” pentru a ajuta la educația copiilor!

 |  16:38
Petrece o zi la ”Marea Tzopăiala” pentru a ajuta la educația copiilor!

Și în acest an, Fundatia Regina Maria organizează pe 9 iunie în Parcul Herăstrău un eveniment unic dedicat sportului și bunei dispoziții, dar, mai ales, educației copiilor aflați în dificultate!

#MareaTzopaiala ediția a 2-a este un eveniment care promovează viața sănătoasă, sportul și nutriția, dedicat companiilor, angajaților și familiilor acestora.

Cauza noastră: angajații companiilor partenere fac sport și se distrează, iar Fundația noastră strânge bani pentru a susține educația celor 160 de copii din cele două centre educaționale de care ne ocupăm.

Ce ți-am pregatit:

Clase sportive pentru femei, bărbați și copii (kangoo, circuit training, zumba, aerobic, yoga, clase pentru copii) Distracție pentru copii Competiții sportive Tombolă cu o mulțime de premii!

De ce să participi:

Primești o campanie de CSR “ready-made” pentru compania ta Oferi un eveniment de team-building de o zi colegilor tăi și familiilor lor, prin care susții conceptul de viață sănătoasă și work-life balance Devii Partener al unui eveniment cu mare vizibilitate

Dar, mai ales:

Ajuți la rescrierea destinelor unor copii din familii fără posibilități, pentru care Educația este încă un lux! Vrei să vii cu noi? Trimite-ne mail pe frm@fundatiareginamaria.ro și revenim cu detalii de participare!

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine