2019-10-23 21:12

PHANTOGRAM, în premieră la București

 |  14:32
PHANTOGRAM, în premieră la București

Trupa newyorkeza PHANTOGRAM va canta in premiera la Bucuresti pe 30 martie in club Quantic. Cunoscută in Romania pentru hiturile "When I'm small", "Fall In love" si "You dont get me high anymore", PHANTOGRAM promit un show de zile mari mai ales ca vin in formula completa, cu band. Biletele sunt deja in vanzare, iar primele 100 de bilete au preturi speciale.

Josh Carter si Sarah Barthel au format trupa in 2007 iar numele a fost inspirat de o iluzie optica cu acelasi nume in care doua imagini bidimensionale apar a fi tridimensionale. Trupa isi compune piesele intr-o cabana izolata din Upstate New York pe numele sau: Harmony Lodge. Phantogram au lansat trei albume de studio ("Three" si "Voices" ajungand chiar pe pozitia 3 in topurile americane de specialitate) si patru EP-uri si au sustinut turnee alaturi de nume grele precum Alt-J sau Muse in cadrul turneului european Drones World Tour 2016. Trupa a sustinut si cateva recitaluri de exceptie la Late Night with Jimmy Fallon, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. The Late Show with Stephen Colbert sau Jimmy Kimmel Live, recent, in decembrie 2016.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică de 1800 de puncte www.iabilet.ro/retea adica in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara,la Hard Rock Cafe, Beraria H, precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au urmatoarele preturi:

- Earlybird pana primele 100 de bilete: 90 de lei Golden Circle in fata scenei respectiv 75 de lei Acces General

- Presale: 100 de lei Golden Circle, 85 de lei Acces General

- La intrare: 120 de lei Golden Circle, 100 de lei Acces General


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray