2020-03-30 16:35

Pink a ajuns la spital, după ce a căzut de pe scenă

 |  14:52
Pink a ajuns la spital, după ce a căzut de pe scenă

Pink asuferit un accident spectaculos, joi, în timpul unui concert pe care l-asusţinut în oraşul german Nürnberg, cântăreaţa americană căzând de la mareînălţime, din cauza corzilor de siguranţă ce nu au fost bine securizate,informează accesshollywood.com.

Pink,aflată în turneul "Funhouse" prin Europa - acesta fiind de altfel şinumele piesei a cărei coregrafie implică o serie de acrobaţii riscanteefectuate la mare înălţime deasupra scenei -, a fost obligată să îşi întrerupăshow-ul din Nürnberg mai devreme şi să fie transportată de urgenţă la un spitaldin localitate.

"Cătretoţi fanii mei din Nürnberg: îmi pare foarte rău că mi-am încheiat spectacolulîn acest fel. Mi-e ruşine de acest lucru şi îmi pare foarte rău", adeclarat cântăreaţa americană într-un mesaj postat pe Twitter.

Deşi seafla într-o ambulanţă, pe drum către spital, Pink a continuat să posteze mesajepe Twitter, pentru a le explica fanilor ei ceea ce s-a întâmplat pe scenă:"Sunt în ambulanţă, dar totul va fi bine. Cele două corzi de securitate nuau fost prinse corect, m-au scos în afara scenei şi am căzut peste obalustradă. Voi face radiografii. Sper ca accidentul meu să fi fost măcarspectaculos!!!".

Dinfericire, accidentul nu a fost grav, iar cântăreaţa americană a revenit înscurt timp pe Twitter pentru a le spune fanilor că se simte deja mai bine:"Sunt OK, dragii mei - nu am nimic rupt, nu am lichid în plămâni, am fostdoar lovită destul de puternic".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-05-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine