2020-02-18 02:26

POFTICIOȘII sunt invitați în week-end la Bucharest Food Truck Festival!

 |  18:13
POFTICIOȘII sunt invitați în week-end la Bucharest Food Truck Festival!

Zeci de foodtrucks într-un singur loc! E greu să reziști tentației dacă ești gurmand pentru că în weekendul acesta, la Romexpo, are loc cel mai mare festival de food truck din România, cea mai mare adunare de camionete cu mâncare bună! Vino între 25 si 28 MAI (vineri, sâmbătă, duminică intre orele 12.00 si 01.00 si luni 12.00 - 23.00), la Bucharest Food Truck Festival pentru o experiență unică!

Găsești yummy burgeri & hot-dogs, sandvișuri de ținut minte, pulled pork care ți se topește în gură, tacos & burritos ca la mama lor mexicană, paste, grills & barbeques, deserturi de nerefuzat. Nu va lipsi muzica de foarte bună calitate: Vama, Golan, Suie Paparude și mulți alții.

POFTICIOȘII sunt invitați în week-end la Bucharest Food Truck Festival!
zoom

Foarte populare mai ales în America, aceste mașini, adevărate bucătării pe roți, în care se face și se vinde mâncare, încep să ocupe tot mai mult teren și în România, festivalul de food truck fiind anul acesta la a doua ediție, ediția pentru gurmanzi. Printre acestea - Meat Busters, care e revoluționat conceptul de sandwich prin metoda de carne gătită lent, afumată în cuptor de ceramică și apoi “odihnită” într-o chiflă, Nori Yakitori - primul food truck cu mâncare japoneză din România, Prosecco Van, un triciclu cu deliciosul vin spumant, Camionetta - pizzeria mobilă într-un Land Rover, Delicii pe Roți - un atelier de făcut waffle cu dulceață, ciocolată, cremă de brânză ori rucolla, într-o mașină de epocă, un Citroen Van din 1969, Duma’s Van, bucătărie mexicană pe patru roți, bazată pe ingrediente fără aditivi chimici alimentari și mulți alții.

Detalii despre participanți găsiti și aici: https://www.foodtrucksociety.ro

Conceptul de street food este relativ nou în țara noastră, dar devine tot mai cunoscut datorită inventivității de care dau dovadă proprietarii de food truck-uri, a mâncării de foarte bună calitate, dar și a stilului de viață al românilor, în continuă schimbare.

Festivalurile street food sunt foarte populare mai ales în Statele Unite ale Americii. Acolo a avut loc și prima paradă a food truck urilor, în anul 2010, în Los Angeles. Iar în 2014, în Tampa, Florida, s-a înregistrat și cel mai mare record mondial în materie de paradă a camionetelor cu mâncare - peste 120 s-au înregistrat în cursă. Iar anul trecut, in luna septembrie, peste 30 de camionete au defilat si in Romania, pe strazile din Capitală.

România a devenit, in ultimii 3 ani, un punct important pe harta mondială a festivalurilor de street food.

Hai și tu în cea mai colorată și mai aromată exepriență culinară care s-a văzut vreodată la noi. Va fi un spectacol de arome si senzații de tot felul!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine