2019-10-14 11:08

Premiera săptâmânii la CINEMA: CRBL este Domnul Pisică în PRINȚESA FURATĂ

 |  16:11
Premiera săptâmânii la CINEMA: CRBL este Domnul Pisică în PRINȚESA FURATĂ

Pe vremea cavalerilor curajoși, a frumoaselor prințese și a vrăjitorilor răzbunători, un tânăr luptător numit Ruslan pleacă în căutarea prințesei Mila. În ciuda diferențelor sociale, Mila și Ruslan, suflete pereche, se îndrăgostesc unul de celălalt. Însă fericirea lor este spulberată când Mila este răpită de Chernomor, un vrăjitor malefic.

Setea de putere eternă pentru care Chernomor nu s-ar da în lături de la nimic, îl determină să pună la cale un plan malefic. Vrăjitorul are de gând să o sacrifice pe Mila pentru a-și menține nemurirea. Ruslan pleacă în căutarea prințesei furate, pe drumul său întâlnind atât binele, cât și răul din regatul se află sub stăpânirea unei bătrâne pisici, a unui vrăjitor laș, a unui monstru de piatră și a unui craniu vorbitor protejat de o gașcă de schelete zgomotoase.

Ruslan luptă împotriva acestor răufăcători cu riscul de a muri. Dar oare forțele răului se pot măsura cu forța iubirii?

VOCI DUBLAJ “PRINȚESA FURATĂ”

MILA - ALEXANDRA RADU

RUSLAN - CRISTI NEACŞU

LESTOR - RAUL STĂNULESCU

FINN - IONUŢ IONESCU

DOMNUL PISICĂ - CRBL

CRBL este Domnul Pisică, inteligent și cult – mai inteligent și mai cult decât mulți oameni. El are în grijă o bibliotecă magică și un portal către o lume de basm închisă într-un stejar imens. Misterios și nu tocmai vorbăreț, deține multe secrete, printre care și esența magiei. Este un maestru al Artelor Marțiale și un bun cunoscător al culturii orientale. Slăbiciuni: Bucățile de hârtie legate cu ațăPuncte forte: Abilitatea de a se transforma în monstru după pofta inimii

 

 

Ionuț Ionescu este Fin, un vrăjitor care a luptat odată cu maleficul Chernomor, însă a fost învins și blestemat,  ba, mai mult decât atât, și-a pierdut pentru totdeauna iubita. Dar acum îl va ajuta pe Ruslan să o găsească pe Mila, cu speranța că măcar el va reuși să rupă blestemul.

 

 

Cristi Neacșu este Ruslan, un actor care își dorește cu ardoare să devină cavaler, și va juca rolul vieții lui salvând-o pe Mila din ghearele maleficului vrăjitor Chernomor.

 

 

Alexandra Radu este Mila, o prințesă care și-a petrecut toată viața în spatele zidurilor castelului. Dornică de aventură,  Mila va trăi tot ce și-a dorit vreodată atunci când îl va întâlni pe Ruslan. Împreună îl vor învinge pe maleficul vrăjitor Chernomor și vor cunoaște iubirea adevarată.

 

 

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray