2019-08-18 14:37

Premiere moldovenești pe scena TNB

 |  15:14
Premiere moldovenești pe scena TNB

Cele mai recente premiere ale Teatrului Naţional "Mihai Eminescu" din Chişinău se joacă şi în acest an pe scena TNB. Totul în cadrul turneului "Teatru românesc la Bucureşti, Iaşi şi Chişinău". În zilele de 26 şi 27 ianuarie, de la ora 19.00, la Sala Studio, vor fi prezentate "Carnavalul" - spectacol pe texte de I.L. Caragiale, şi "Livada de vişini", de A.P. Cehov.

Spectacolul "Carnavalul", pe care Teatrul Naţional "Mihai Eminescu" din Chişinău îl prezintă la Bucureşti, a fost adaptat de Alexa Visarion, porivit News.ro. Din distribuţie fac parte: Anatol Durbală, Ion Mocanu, Petru Hadârcă, Ghenadie Gâlcă, Iurie Focşa, Ana Tkacenko, Valentin Zorilă, Mihai Zubcu, Dan Melnic, Olesea Sveclă/ Cornelia Maros-Suveică, Angela Ciobanu, Nicolae Ghereg, Doriana Zubcu-Mărginean, Draga-Dumitriţa Drumi, Ecaterina Mardari.

"Livada de vişini", de A.P. Cehov, este premiera acestei luni (19 ianuarie) a Teatrului Naţional din Chişinău şi porneşte de la celebra piesă, pe care Cehov o considera comedie, Stanislavski - tragedie, iar pe afişul de la premieră, în 1904, scria dramă. În distribuţie: Margareta Pântea, Ecaterina Mardari, Doina Severin, Nicolae Suveică,  Victor Nofit, Alexandru Pleşca, Petru Oistric, Mihaela Damian-Oistric, Ghenadie Gâlcă, Ana Tkacenko, Nicolae Darie, Iurie Focşa.

Durata fiecărui spectacol este de peste două ore, astfel încât reprezentaţiile vor beneficia de câte o pauză. Biletele s-au pus în vânzare la Casa de bilete TNB şi online, pe www.mystage.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray