2020-01-24 13:02

Proconsul şi-a ANULAT concertul aniversar din 10 martie

 |  11:21
Proconsul şi-a ANULAT concertul aniversar din 10 martie

Organizatorii au anunţat că spectacolul aniversar Proconsul, programat inițial pe 10 martie la Sala Polivalentă, a fost anulat din motive obiective.

"Din motive obiective, care nu țin de organizator, Music Management Event anunță că spectacolul 'Povestea noastră', din 10 martie, de la Sala Polivalentă s-a anulat. În 2016, 'proconsulii' împlinesc 17 ani, dar din păcate povestea lor nu va mai fi spusă într-un concert aniversar, la București”, se arată într-un comunicat de presă.

Organizatorii au mai anunţat că cei care și-au cumpărat bilete își pot recupera banii din rețeaua de unde le-au achiziționat.

Formaţia Proconsul dă asigurări că show-ul aniversar va fi organizat la finalul unui turneu în ţară.

"Din motive obiective, care nu țin de niciunul dintre noi (Proconsul și organizator) #PovesteaNoastră nu mai poate fi spusă în luna martie a acestui an. Pentru că 17 ani nu sunt puțini, vrem să îi sărbătorim, așa că vom muta concertul în toamnă! De îndată ce vom avea o dată sigură, vă vom anunța! Până atunci, vom munci și mai mult, pentru ca acel concert să fie la înălțime. Pentru voi! Pentru că meritați!", se arată în comunicatul semnat de Proconsul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine