2020-07-02 19:56

Radu Beligan şi Maia Morgenstern vor juca încă o dată în “Leul deşertului”

 |  15:22
Radu Beligan şi Maia Morgenstern vor juca încă o dată în “Leul deşertului”

De Ziua Naţională a României, la data de 1 Decembrie, de la ora 19:00, Radu Beligan şi Maia Morgenstern vor juca încă o dată în “Leul deşertului”, la Teatrul Tineretului (n.r. - Palatul National al Copiilor). Cererea publicului pentru această piesă de teatru a fost peste aşteptări, astfel că ambele nume de marcă ale scenei româneşti vor apărea încă o dată în faţa spectatorilor.

Pentru spectacolul ″Leul deşertului″ interesul spectatorilor este imens. Conform organizatorilor, publicul bucureştean epuizează într-un ritm accelerat biletele pentru această reprezentaţie, în care maestrul Radu Beligan şi Maia Morgenstern vor marca încă o dată istoria teatrului, datorită talentului extraordinar.

Sub bagheta regizorală a maestrului Radu Beligan, protagoniştii au repetat în mod susţinut pentru acest moment artistic de înaltă ţinută. Personajele s-au conturat şi au prins forţă, iar acţiunea va decurge imprevizibil, într-o manieră ce va ţine spectatorii cu răsuflarea tăiată. Momentele-cheie ale piesei, de un umor spumos, dar şi de o mare intensitate, completează lista ingredientelor unei comedii fabuloase, cu o distribuţie de excepţie ce îi include pe: RADU BELIGAN, MAIA MORGENSTERN, MIRCEA RUSU, LAMIA BELIGAN, GEORGE REMEŞ şi TANIA POPA.

LEUL DEŞERTULUI este un eveniment în sine în lumea teatrală românească, pentru că două nume-simbol ale scenei lirice, RADU BELIGAN şi MAIA MORGENSTERN, joacă pentru prima oară împreună. Piesa, o comedie a cărei acţiune alertă este poziţionată în lumea plină de intrigi a unui cartel mafiot internaţional, a fost scrisă de Mona Radu special pentru cele două legende ale scenei, care se întâlnesc pentru prima oară în acelaşi spectacol.

Cariera prodigioasă a actriţei MAIA MORGENSTERN include nenumărate personaje memorabile, apariţii în aproape 20 de filme şi roluri în seriale TV. RADU BELIGAN are o activitate impresionantă în teatru, film, televiziune şi radio, este membru de onoare al Academiei Române din 2004, iar din decembrie 2013 figurează în Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv actor încă în activitate pe scena unui teatru.

Biletele se găsesc la casa de bilete a Palatului Naţional al Copiilor,  în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi online pe bilete.ro , blt.ro. myticket.ro, biletoo.ro. Spectacolul s-a bucurat deja de succes uriaş la Constanţa, Cluj, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Focşani şi Craiova.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-19Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
19 Noi 2014

Sigur ca da,Maia e sora cu Baia Ubermorgenstern Ce imaginatie idioata au unii nici macar nu sunt in stare sa-si ia un nume mai credibil Mai e unul pe aici zicea ca il cheama Bruzli-Dolarul-bemveu-maradona-mankatzash si joaca in filme cu ciordeli de portofele in statia de autobuz
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz