2020-06-02 18:00

Regina Elizabeta a II-a îl lansează pe „James Bond” în Marea Britanie

 |  22:39
Regina Elizabeta a II-a îl lansează pe „James Bond” în Marea Britanie

Regina şi nepoţii ei, prinţul Harry şi prinţul William, vor asista pe 26 octombrie la premiera mondială a următorului film din franciza "James Bond", "Spectre", la Royal Albert Hall din Londra, informează Mediafax.

Pe 26 octombrie, regina Elizabeth a II-a îl va sprijini încă o dată pe spionul James Bond, onorându-l cu prezenţa ei la premiera mondială a filmului "Spectre", cel mai recent opus din această franciză cinematografică, regizat de cineastul Sam Mendes.

Suverana britanică pare să cunoască valoarea celui mai renumit agent secret aflat în serviciul majestăţii sale, 007, pe care l-a felicitat şi căruia i-a mulţumit pentru realizările sale, în 2012, cerându-i să îi devină gardă de corp, într-un videoclip ce a fost prezentat oficial în timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară de la Londra.

Protagoniştii filmului "Spectre" vor şi ei prezenţi la această premieră: actorul Daniel Craig - interpretul agentului 007 - Christoph Waltz - personajul negativ din film - şi actriţele Léa Seydoux şi Monica Bellucci. Premiera regală a filmului "Spectre" va avea şi un obiectiv filantropic. Toate încasările ce vor fi obţinute în urma acelei proiecţii vor fi donate în beneficiul tehnicienilor şi profesioniştilor din industria de divertisment din Marea Britanie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-17

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ISTORIA SE RAZBUNA
17 Sep 2015

Sa ii primeasca pe invadatori in palatul ei si sa ii bage in dormitor .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine