2019-12-15 17:20

Regizorul unui film în care violenţa frizează insuportabilul: Aș fi putut fi un mare CRIMINAL în serie

 |  23:52
Regizorul unui film în care violenţa frizează insuportabilul: Aș fi putut fi un mare CRIMINAL în serie

Regizorul danez Lars von Trier, reîntors după şapte ani la Cannes, a făcut declaraţii provocatoare marţi, a doua zi după proiecţia filmului său "The House That Jack Built", în care violenţa frizează insuportabilul, spunând că "ar fi putut fi un mare criminal în serie".

Vizibil emoţionat, admiţând că "propriul său infern este anxietatea", regizorul s-a declarat fericit că atâtea persoane au părăsit sala, dezgustate de personajul său principal, un ucigaş în serie interpretat de Matt Dillon: "Dacă omori un copil, asta trebuie să fie deranjant".

"Încerc întotdeauna să merg mai departe. Ar fi lipsit de onestitate să nu fac asta. Lucrurile care se întâmplă în viaţa reală, care sunt mai rele, ar trebui şi ar putea fi filmate", a insistat el, estimând că "ar fi putut fi un mare criminal în serie". 

"Am avut destul control asupra mea încât să nu o iau în această direcţie. Nu am ucis niciodată pe nimeni, dar, dacă ar trebui să o fac, ar fi un jurnalist", a concluzionat el în faţa unui grup de jurnalişti, notează site-ul culturebox.francetvinfo.fr, citat de News.ro.

Premiat la Cannes cu Palme d'Or în 2000 pentru "Dancer in the Dark", Lars von Trier a recunoscut că a mers până în adâncul sufletului său pentru a scrie acest personaj: "Pun câte ceva din mine în toate personajele mele. Dar pentru Jack este evident. El se vede ca un artist, eu la fel".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-16Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

House MD, varianta românească: Toată lumea minte şi fură! Voi începe cu Legenda: House MD este un serial american. Personajul central, genialul doctor Gregory House, conduce o echipă de diagnosticieni. Motto-ul lui House este: „Everybody lies!” (Toată lumea minte!). A ajuns la această concluzie după ce foarte mulţi pacienţi (de ruşine sau pentru a păstra secrete o aventură extraconjugală sau dependenţa de alcool şi droguri) au încercat să ascundă adevăratele cauze ale bolilor de care sufereau
17 Feb 2015 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray