2019-07-18 14:12

Revelion 2018 în BUCUREȘTI: Ce artişti vor concerta în Capitală şi unde

 |  18:21
Revelion 2018 în BUCUREȘTI: Ce artişti vor concerta în Capitală şi unde

Petrecerile de la Palatul Parlamentului, Centrul Vechi sau concertele din pieţe şi parcuri sunt, şi anul acesta, câteva dintre variantele pe care le au la dispoziţie bucureştenii pentru a petrece noaptea dintre ani. Traficul va fi restricţionat în ajunul Anului Nou, în contextul în care la manifestarea de Revelion din Piaţa George Enescu se estimează că vor fi prezenţi aproximativ 30.000 de oameni, anunţă reprezentaţii Brigăzii Rutiere.

Pentru al cincilea an consecutiv, Palatul Parlamentului găzduieşte, în Sala Unirii, petrecerea de Revelion cu tema „Glamour Party”.

Petrecerea de Revelion începe la ora 19:30, cu un moment instrumental susţinut de Hypnotique - Electric Violin Band şi va continua cu un concert susţinut de Cornel Verban Orchestra. În jurul orei 23:45, pe esplanada Palatului Parlamentului, poate fi urmărit un foc de artificii, iar noul an va debuta cu un concert susţinut de Ştefan Bănică.

În timp ce la Palatul Parlamentului cântă Ştefan Bănica, Horia Brenciu va susţine un recital în noapte dintre ani la Berăria H. Tot la restaurantul din Herăstrău va cânta şi formaţia Azur, sau Ioana Ignat. Preţurile sunt cuprinse între 450 şi 750 de lei de persoană, în funcţie de distanţa mesei faţă de scenă.

Petreceri la preţuri mai reduse sunt organizate în Centrul Istoric din Bucureşti, unde pot fi găsite oferte începând de la 100 lei, potrivit Mediafax.

În acest an, Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) organizează Revelionul în Piaţa George Enescu, lângă Ateneul român. Potrivit reprezentanţilor PMB, petrecerea începe la ora 19.00 şi va dura 6 ore, timp în care pe scena din piaţă vor urca artişti precum Carla’s Dreams, Holograf, Loredana, Connect-R, Zoli TOTH Project, Delia,Voltaj, Florin Chilian, Corina, Vunk, Andra, Direcţia 5, Randi sau Vescan. Prezentatori vor fi Ionela Năstase şi CRBL.

De asemenea, Primăria Sectorului 3 organizează, începând cu ora 19.30, în Parcul Titan un Revelion tematic, prin care bucureştenii sunt invitaţi să petreacă intrarea în 2018, an în care este sărbătorită Marea Unire.

Denumit „100 şi La mulţi ani!”, spectacolul dedicat Revelionului va dura timp de cinci ore iar pe scenă vor urca artişti şi trupe precum Cornelia Tihon & Taraful Daniel Bădoi, Crina Matei & Band, Cobzality, Omul cu Şobolani, Noaptea târziu, La Familia şi Bosquito. Trupa Voltaj va încheia evenimentul dedicat Revelionului 2018.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-02Parerea ta...

ROMAN
31 Dec 2017

In 2018 sa scapam de dragnea misa niculicea serban nicolae iordache si groparul sef al romaniei satana isarescu.tudose la cat e de mare sa-i dea un cap in gura acestei lighioane numite isarescu.
PARAIPAN
01 Ian 2018

REVELION DE KAKAT ORGANIZAT DE OPARITA FIREA-PANDELE . ZECE MII DE ROMANI LESINATI DE FOAME , AU IESIT IN PITA ATENEULUI SA ASCULTE MUZICA PROASTA , PE BURTA GOALA , CA TOT NU AVEAU NIMIC DE HALIT ACASA . CU CE BUNATATI SE DELECTA OPARITA IN TIMPUL ASTA ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray