2019-10-22 22:04

Richard Clayderman şi Camerata Regală în turneu prin ROMÂNIA. Vezi programul evenimentelor!

 |  16:17
Richard Clayderman şi Camerata Regală în turneu prin ROMÂNIA. Vezi programul evenimentelor!

Richard Clayderman a revenit în România pentru a celebra Femeia, de-a lungul unui turneu care se va desfăşura sub semnul iubirii, muzicii şi sensibilităţii. De Ziua Femeii, “The Prince of Romance”, aşa cum este supranumit artistul francez Richard Clayderman este protagonistul unor seri de neuitat ale unei primăveri romantice.

Turneul a început pe 6 martie la Brașov (Sala Sporturilor) și a urmat Cluj Napoca (Opera Națională Română), pe 7 martie.

Pe 9 martie celebrul muzician va concerta la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, apoi va fi prezent la Bacău, pe 10 martie, la Teatrul de Vară ”Radu Beligan” și pe 11  martie la Pitești, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

In premieră, cumpărătorii primelor 300 de bilete, din fiecare oraş, vor primi câte un mărţişor din partea artistului.

Richard Clayderman va fi acompaniat de Camerata Regală.

Toate spectacolele încep la ora 20.00, dar accesul publicului se va face începând cu ora 19.00.

Intrat în Cartea Recordurilor cu titlul de “cel mai de succes pianist din toate timpurile”, Richard Clayderman creează o fascinantă poveste de iubire cu fiecare concert pe care îl sustine. Acordurile perfecte de pian, compoziţile de excepţie care l-au făcut celebru şi carisma pe care o revarsă asupra publicului se îmbină perfect în concertele sale, generând o stare de graţie care învăluie spectatorii. Cu o cariera spectaculoasă, de mai bine de 40 de ani, Richard Clayderman este şi a rămas un artist de execpţie, pentru care spectaculosul nu are limite. A înregistrat peste 1200 de melodii, vânzări de peste 150 de milioane de discuri, iar muzica sa are puterea de a emoţiona orice generaţie.

Biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacole, precum şi online pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro si entertix.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray