2020-06-03 13:41

Robert De Niro este „Internul“. Comedia are premiera în România pe 23 septembrie

 |  19:09
Robert De Niro este „Internul“. Comedia are premiera în România pe 23 septembrie

„Internul“ (titlul original: „The Intern“) este o comedie spumoasă în regia şi scenariul lui Nancy Meyers, în care rolul principal îl are Robert De Niro. Acesta joacă rolul unui văduv de 70 de ani, pensionat, care vede o oportunitate de a reintra în viaţa activă: un post de stagiar la o companie de modă, un domeniu cu care septuagenarul nu are nici cea mai mică legătură. Stângăciile acestuia şi, deopotrivă, determinarea cu care face tot posibilul să descifreze misterul modei stârnesc hohote de râs.

În „Internul“, De Niro este Ben Whittacker, un bărbat de 70 de ani care descoperă că pensionarea nu este o decizie aşa minunată precum credea. Profitând de oportunitatea de a avea din nou activitate printre profesionişti, acesta aplică pentru un post de senior intern la un site de modă, înfiinţat şi condus de Jules Ostin (Hathaway).

Încet, încet, acesta ajunge să obţină performanţă într-un domeniu în care nu credea că se va încadra vreodată fiind alintat de colegii mult mai tineri „domnul popularitate“, unul dintre ei ajunge la concluzia „nu eşti atât de moş pe cât credeam!“. Ben nu va excela doar profesional, reuşind să devină cel mai bun prieten al şefei lui, ajutând-o pe Jules să-şi pună ordine în viaţă şi să ia cele mai bune decizii atât în viaţa profesională, cât mai ales cea personală, un mister pe care nu a reuşit să-l descifreze foarte bine până atunci.

Distribuţie

Robert De Niro

Anne Hathaway

Rene Russo

Anders Holm,

Anrew Rannells

Adam Devine

 Zack Pearlman


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine