2020-07-08 02:39

ROL.Sharon Stone este soţia vicepreşedintelui Statelor Unite, într-un serial tv

 |  17:45
ROL.Sharon Stone este soţia vicepreşedintelui Statelor Unite, într-un serial tv

Cunoscuta actriță de la Hollywood, Sharon Stone, va juca într-un serial de televiziune produs și difuzat de postul TNT. Producția "Agent X" este inspirată din activitatea agenților din serviciile secrete americane. În film, Sharon Stone va interpreta rolul soţiei vicepreşedintelui Statelor Unite.

Acest serial dramatic îi va avea în rolurile principale pe actorii Jeff Hephner, Sharon Stone şi Gerald McRaney. Episodul-pilot al serialului va fi scris de William Blake Herron, scenaristul filmelor din franciza "Identitatea lui Bourne".

Serialul "Agent X" prezintă acţiunile unui agent secret de elită, John Case, interpretat de Jeff Hephner, care este antrenat pentru a lucra exclusiv pentru vicepreşedintele american.

Sharon Stone va interpreta rolul soţiei vicepreşedintelui Statelor Unite, Natalie Maccabee, o femeie care jură să îşi apere ţara împotriva tuturor duşmanilor, indiferent dacă aceştia sunt străini sau cetăţeni americani. Gerald McRaney îl va interpreta pe Malcolm Millar, şeful personalului angajat în reşedinţa vicepreşedintelui american şi apărător al multor secrete de stat.

Acest proiect de televiziune va fi produs de TNT Originals în colaborare cu compania Beacon Pictures. Armyan Bernstein şi Sharon Stone vor fi producătorii executivi ai serialului. Episodul-pilot va fi regizat de Peter O'Fallon.

Sharon Stone este actriţă şi producătoare de film. Ea s-a remarcat în filmul "Total Recall" (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, şi a devenit celebră pe plan internaţional după rolul din "Instinct primar", în 1992.

Sharon Stone a primit un premiu Emmy pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune-dramă, în 2004, datorită rolului său de invitat special în serialul "The Practice", dar şi un Glob de Aur, în 1995, pentru rolul din "Casino", care i-a adus şi o nominalizare la Oscar.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz