2020-07-07 16:07

Saragossa Band, în concert la Sala Palatului pe 31 mai

 |  18:27
Saragossa Band, în concert la Sala Palatului pe 31 mai

Saragossa Band, una dintre cele mai de succes trupe pop de origine germană a anilor, va susţine un concert la Sala Palatului în data de 31 mai, un eveniment de zile mari ce merită să fie sărbătorit de românii de toate vârstele.

Legendarii artişti vor da startul sezonului estival pe ritmuri de samba şi calypso, într-un potpuriu de hituri electrizant.  ”Zabadak” , ”Rasta Man”, ”Agadou”,” Aiko Aiko”, ”La Bamba”, ”Guantanamera”, ”Cecilia”, „Soca Dance”, ”Cuba”, ”Spanish”, ”Sunshine Reggae”, ”Rivers of Babylon”, ”Hands Up”, „Malaika”, ”Gimme hope Jo'Anna”, ”In the Summer Time”, ”Sun of Jamaica”, ”Big Bamboo”  sunt melodiile celebre care fac şi astăzi furori în rândul spectatorilor din toată lumea şi sunt nelipsite din programul muzical al tuturor party-urilor de succes de pe plajă sau din cluburi.

Membrii trupei Saragossa Band se declară copleşiţi de emoţii şi nerăbdători să se reîntâlnească cu publicul excelent din România, dar sunt convinşi că atmosfera pe care o vor crea la Sala Palatului va rămâne întipărită în mintea spectatorilor, ca fiind una dintre cele mai reuşite experienţe muzicale.

”Putem spune că de fiecare dată când ne întoarcem în România ne întoarcem acasă."  - Harry Karrer, fondatorul trupei Saragossa Band.

Aşadar, sâmbătă, 31 mai  de la ora 19.30,  Sala Mare a Palatului din Bucureşti va găzdui un spectacol total de muzică şi dans, sunet şi lumini speciale, susţinut de o trupă de excepţie, SARAGOSSA BAND.

Bilete disponibile în reţeaua www.vreaubilet.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-05-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz