2020-02-19 12:18

“Schimb de dame”, cu Jennifer Aniston şi Isla Fisher

 |  18:47
“Schimb de dame”, cu Jennifer Aniston şi Isla Fisher

Gabriela Dumba

În anii '70, un dezvoltator imobiliar corupt din Detroit aranjează cu doi infractori mărunţi să-i răpească soţia, dar aceştia îi dau peste cap planul când se decid să-l şantajeze cu informaţiile despre afacerile lui dubioase obţinute chiar de la cea pe care o răpesc. Urmează o serie de evenimente incredibile, duble trădări, întorsături de situaţii şi un soi de violenţă care nu poate fi decât produsul unei minţi imaginative precum cea a lui Elmore Leonard.

Cu 20 de ani înainte de Jackie Brown, Ordell Robbie şi Louis Gara ajung să se cunoască la puşcărie, unde sunt amândoi închişi pentru furt de maşini. Când Louis e eliberat, lui Ordell îi vine ideea să şantajeze un dezvoltator imobiliar corupt din Detroit, Frank Dawson, care deţine milioane de dolari ascunşi prin conturi offshore.

În poveste ajunge să fie implicată Mickey Dawson (Jennifer Aniston), soţia frumoasă a lui Frank, care suferea de plictiseală în căsnicia ei nefericită şi care trecea printr-o criză de identitate. Louis şi Ordell îşi închipuie că, dacă o răpesc pe Mickey şi cer un milion de dolari răscumpărare, Frank Dawson n-o să aibă curajul să meargă la poliţie să-i denunţe, pentru că ei, răpitorii, ar putea să-i dea în vileag afacerile ilegale.

Un plan perfect, deci ce ar putea să meargă prost? Mickey e răpită şi dusă la casa lui Richard Edgar Monk, un simpatizant nazist idiot şi grotesc, înnebunit după arme. Singura problemă deocamdată ar fi că există un martor la momentul răpirii, un vecin pe care îl cheamă Marshall Taylor, care tocmai încerca să aibă o aventură cu Mickey.Acesta are acum dilema morală de a recunoaşte că era pe cale să comită un adulter şi să ofere poliţiei informaţiile necesare, sau să se dea deoparte şi să aştepte să vadă ce se întâmplă cu Mickey.

Dar cel mai important e că Mickey, Louis şi Ordell nu ştiu un lucru: Frank tocmai depusese cererea de divorţ. Pentru ca lucrurile să meargă şi mai rău, intră în scenă Melanie (Isla Fischer). E amanta sexy şi isteaţă din Bahamas, acolo unde Frank are un bârlog secret. Aceasta preia controlul şi reuşeşte să manipuleze şi să deturneze complet şantajul. Îi dă lui Frank ideea că poate nici nu o vrea înapoi pe Mickey, acum că vrea să divorţeze de ea...


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-18

Mai multe imagini:
“Schimb de dame”, cu Jennifer Aniston şi Isla Fisher
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine