2020-07-02 10:35

Schimbări media: Un nou JUCĂTOR pe piața globală a televiziunilor?

 |  23:38
Schimbări media: Un nou JUCĂTOR pe piața globală a televiziunilor?

Majoritatea adulţilor consumă știri pe rețelele de socializare, în țările dezvoltate, şi noi forme de media vor apărea în curând, odată cu avansul tehnologic. Ca urmare a dezvoltării tehnologice, în ţările dezvoltate, 62% dintre adulţi consumă ştiri pe reţelele de socializare, ceea ce este nou.

Aceste afirmații cu privire la noile frontiere media îi aparțin lui Damir Agovic, strategic partnership manager în cadrul Google. Care a mai adăugat că “în ţările dezvoltate, majoritatea adulţilor consumă ştiri pe aplicaţiile de chat, ceea ce este, de asemenea, ceva nou. Sunt noi forme de media la orizont, device-uri activate vocal, care vor schimba modul în care ne raportăm la inteligenţa digitală”.

O forță de muncă combinată

Explicațiile lui  Damir Agovic intervin în contextual apariției unui nou concurent pentru posturile CNN Internațional și BBC World News, concurent care se pregătește să intre pe piața globală de știri. Este vorba despre un proiect ce ar trebui să unească posturile NBC News (SUA) și Sky News (Marea Britanie), ambele deținute de compania Comcast, într-o nouă televiziune internațională de știri, după cum scrie publicația Financial Times. Numele noului canal va fi NBC Sky World News și ar trebui să fie lansat în această vară. Proiectul marchează primul efort al companiei Comcast de a-și uni mărcile transatlantice, de la achiziția pe 30 de miliarde de dolari a Sky din Marea Britanie, în 2018.

Postul ar urma să beneficieze de o forță de muncă combinată de aproximativ 3.500 de persoane și, în timp, să mai angajeze până la 200 de persoane. De asemenea, se vor deschide alte zece noi birouri la nivel mondial, după cum a declarat  Andy Lack, președintele NBC News, pentru Financial Times. Proiectul internațional este coordonat de jurnalista britanică Deborah Turness, care a condus NBC News între 2013 și 2017


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz