2019-12-15 17:54

Sepultura, concert aniversar la Arenele Romane. Trupa împlineşte 30 de ani de activitate muzicală

 |  16:30
Sepultura, concert aniversar la Arenele Romane. Trupa împlineşte 30 de ani de activitate muzicală

Brazilienii de la Sepultura vor fi protagoniştii unui show de excepţie cu prilejul împlinirii a 30 de ani de activitate muzicală. Concertul aniversar va avea loc pe 24 noiembrie, la Arenele Romane, din Capitală. Biletele s-au pus deja în vânzare, primele 100 putând fi cumpărate la preţul de 75 de lei.

Sepultura, concert aniversar la Arenele Romane. Trupa împlineşte 30 de ani de activitate muzicală
zoom

Trupa a mai cântat în România, anul trecut, iar după showul incendiar susţinut  la Metalhead Meeting 2014, Sepultura a ales Bucureştiul drept una din destinaţiile turneului mondial „Sepultura – 30 years” datorită fanilor dedicaţi pe care îi au în România. Astfel, membrii formaţiei vor reveni pe plaiuri mioritice, pentru un nou concert, programat pe 24 noiembrie la Arenele Romane, din Capitală, potrivit unui comunicat de presă trimis redacţiei PUTEREA.  Biletele pentru spectacolul aniversar s-au pus deja în vânzare, şi diferă în funcţie de categoria aleasă. Primele 100 de bilete (Earlybird – Acces General - 75 de lei) au preţ special. De asemenea, zona War Territory din faţa scenei este limitată la 200 de persoane, biletele în acest loc fiind puse la vânzare la preţul de 120 de lei. După epuizarea ofertei earlybird, următoarele 200 de bilete Acces General vor costa 85 de lei şi după epuizarea acestora 95 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 100 de lei în limita spaţiului disponibil. Acestea pot fi găsite pe www.iabilet.ro şi în reţeaua iaBilet.

Sepultura a luat naştere în 1984, în perioada de glorie a metalului, în Belo Horizonte, Brazilia. Trupa este o forţă majoră a thrash metalului, cu influenţe de hardcore punk şi industrial metal. Cu 13 materiale discografice de studio la activ, membrii formaţiei au vândut milioane de albume pe parcursul anilor de carieră. Albume de succes precum „Arise“ (1991), „Chaos A.D.“ (1993) şi „Roots“ (1996) au intrat în cultura muzicală a oricărui iubitor al genului, iar piese precum „Roots, Bloody Roots“, „Arise“, „Refuse Resist“, „Ratamahatta“, „Territory“ şi „Attitude“ se regăsesc în playlistul oricărui fan al muzicii metal, de mai bine de 30 de ani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray