2020-01-29 13:53

Shine Festival 2015. Ei sunt artistii care vor participa la festival!

 |  20:01
Shine Festival 2015. Ei sunt artistii care vor participa la festival!

Zdob si Zdub, Alternosfera, Triggerfinger, Luna Amara, Coma, Grimus, Suie Paparude si multi altii canta la festivalul Shine, care va avea loc intre 4 si 5 iulie, la Arenele Romane din Bucuresti.

Cea de-a doua editie a festivalului Shine isi propune sa stranga cele mai bune trupe romanesti de alternative rock, alaturi de invitati speciali de afara sub egida “Come And Shine”. Abonamentul pentru doua zile este 45 de lei, respectiv 60 de lei Golden Circle, in fata scenei . Sunt disponibile de asemenea si bilete de o zi la pretul de 35 de lei.

Ei sunt artistii, care vor urca pe scena festivalului: Triggerfinger (Belgia), Alternosfera (MD), Zdob si Zdub (MD), Vama (RO), Coma (RO), Suie Paparude (RO), Pixels (RO), Grimus (RO), Roadkill Soda (RO), Toulouse Lautrec (RO),  Luna Amara (RO), Aeon Blank (RO), Velosonics (RO) si Up to Eleven (RO). Cea mai noua confirmare este trupa Stema care va deschide festivalul, sambata de la ora 17:00.

Biletele s-au pus in vanzare, la preturi diferite, in functie de locul ales.

•    44 de lei Acces General si 59 de lei Golden Circle, respectiv 35 de lei bilete de o zi, pana pe 4 iulie

•    50 de lei Acces General si 70 de lei Golden Circle, respectiv 40 de lei bilete de o zi in ziua concertului si la intrare

Biletele sunt de asemenea disponibile si in toate punctele fizice clasice de vanzare precum Magazinele Muzica, Uman, IQBOX, Magazinul V Generation, Magazinele SAY, terminalele self service Zebra Pay, Senia, agentiile Perfect Tour, Diverta, Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romane, In Medio etc..


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-26

Mai multe imagini:
Shine Festival 2015. Ei sunt artistii care vor participa la festival!
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine