2020-07-13 09:25

Show aviatic şi acrobaţii cu MIG21 şi F16, printre SURPRIZELE de la NEVERSEA

 |  19:52
Show aviatic şi acrobaţii cu MIG21 şi F16, printre SURPRIZELE de la NEVERSEA

Acrobaţi care vor dansa deasupra publicului, parade ale creaturilor fabuloase ale mării, show-uri aviatice cu MIG 21 şi F16 sunt o parte dintre surprizele care îi aşteaptă pe fanii Neversea în cele patru zile ale festivalului care începe joi.

Potrivit organizatorilor, fanii Neversea vor vedea în perimetrul festivalului o paradă impresionantă a creaturilor fabuloase ale mării, iar fiecare scenă din festival va fi animată de dansatori costumaţi.

Nu vor lipsi nici în acest an locurile în care fanii festivalului se pot costuma pentru poze, dar nici zonele de fashion, de unde pot să-şi achiziţioneze cele mai cool ţinute de festival. La scena principală, show-urile artiştilor vor fi acompaniate de acrobaţi care vor dansa în aer, la cinci metri înălţime, deasupra publicului.

La ediţia de anul acesta a festivalului vor exista demonstraţii tactico-militare ale Forţelor pentru Operaţii Speciale, ale specialiştilor din structurile EOD (Explosive Ordnance Disposal, ale elevilor şi studenţilor din instituţiile militare de învăţământ şi ale personalului din cadrul forţelor terestre, aeriene şi navale.

Una dintre atracţii va fi spectacolul aviatic pregătit de Forţele Aeriene Române. Astfel, joi, de la 20.50, aeronave militare vor survola zona festivalului.

În formaţia de aeronave vor fi un elicopter IAR 330 Puma Socat, o aeronavă C-27 J Spartan, trei aeronave MIG-21 Lancer şi două F-16. În acest an, este pentru prima dată când militarii români se alătură unui asemenea eveniment.

Dj-ul suedez Mike Perry a compus special pentru ediţia din acest an a festivalului Neversea imnul „One life”. Artistul a fost prezent la prima ediţie a festivalului, s-a simţit incredibil şi şi-a dorit să pună emoţiile şi experienţa trăită la malul Mării Negre, într-un imn dedicat festivalului, anunţă organizatorii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz