2020-07-05 04:57

Sold-out la concertul lui Tudor Gheorghe de la Sala Palatului

 |  19:02
Sold-out la concertul lui Tudor Gheorghe de la Sala Palatului

Aşa cum deja a obişnuit la spectacolele sale, charismaticul Tudor Gheorghe va susţine concertul ,,Anotimpurile Mele” cu toate biletele deja vândute. Va fi cu siguranţă un nou spectacol de gală, de la care cei prezenţi vor pleca mai bogaţi sufleteşte.

Bucureştenii care vor fi prezenţi la Sala Palatului, la 9 noiembrie, ora 19.00, vor intra în contact cu selecţia celor mai frumoase partituri pe care dirijorul Marius Hristescu le va încredinţa valoroşilor muzicieni din Orchestra Naţională Radio, dar şi a vocilor de aur ale Corului Naţional de Cameră ,,Madrigal”, ce vor performa alături de marele artist român care este Tudor Gheorghe.

Despre acest concert unic, maestrul Tudor Gheroghe a vorbit cu mult patos: ,,Prin varietatea tematică, prin perfecţiunea stilistică, prin frumuseţea exprimării atâtor sentimente umane, poezia română n-are nevoie de artificii spre a fi pusă în valoare în toată splendoarea ei. Dar într-o vreme când e citită din ce în ce mai puţin, m-am gândit că n-ar strica s-o îmbrac într-o haină de gală şi s-o ofer spre admiraţie la cât mai mulţi degustători de frumos. Aşa au apărut pe rând cele patru anotimpuri ale poeziei române cântate în acompaniamentul unei orchestre simfonice şi a unui cor academic. Fiecare "anotimp" având, cum e şi normal, ritmul şi culoarea lui. În fiecare spectacol, fie Primăvara, fie Toamna, Vara sau Iarna, sunt presărate bijuterii poetice sau muzicale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz