2019-11-13 15:20

Sonata Arctica, concert în premieră la Bucureşti

 |  18:40
Sonata Arctica, concert în premieră la Bucureşti

Finlandezii de la Sonata Arctica vin în premieră în România pentru a susţine un concert la Arenele Romane din Capitală. Biletele pentru spectacolul care va avea loc pe 15 iulie s-au pus în vânzare la preţuri ce pornesc de la 60 de lei.

Una dintrele ce mai populare şi iubite trupe de power metal, finlandezii de la Sonata Arctica, cântă în Bucureşti pe 15 iulie la Arenele Române în cadrul unui afterparty oficial Metalhead Meeting 2015!

Invitatele speciale ale serii sunt formaţiile: Trooper, An Theos şi Shifting Sands! Cei de la Trooper au aniversat recent 20 de ani de activitate, aşa că show-ul de miercurea viitoare va avea un playlist special pentru fani cu piese din toată cariera trupei. An Theos şi Shifting Sands sunt două dintre trupele câştigătoare la concursul „The Road To Kavarna”.

Cu nouă albume la activ şi turnee alături de Nightwish, Dio, Stratovarius, Iron Maiden, Rhapsody sau Alice Cooper, Sonata Arctica va cânta în premieră la Arenele Romane alături de alte două trupe, care vor fi anunţate în curând.

Biletele s-au pus în vânzare la preţuri diferite: 60 de lei respectiv 80 de lei Golden Circle până pe 15 iulie, şi 80 de lei respectiv 100 de lei Golden Circle în ziua concertului şi la intrare. Numărul de bilete Golden Circle este limitat la 500 de persoane.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray