2020-04-07 17:54

Soţul cântăreţei: “Mădălina era bătută de mama ei”

 |  19:43
Soţul cântăreţei: “Mădălina era bătută de mama ei”

Petru Mircea, cel care i-a fost sot Madalinei Manole, continua seriadezvaluirilor despre artista, declarand despre aceasta, intr-un interviuacordat postului ProTV, ca suferea de traume din copilarie. Barbatul maipovesteste franturi din viata sa alaturi de Madalina din ultimele luni, de candcantareata a incercat prima data sa-si puna capat zilelor.

DESPRE TRAUMELEARTISTEI

“Am aflat de curand si am fost socat caprimea batai de la mama ei. Mi-a spus o persoana foarte apropiata, care a aflatde la Madalina. Tatal o supunea aceluiasi tratament pe mama ei. Sunt surse dininteriorul familiei. Lucrurile s-au schimbat in familie dupa ce a aparut omulsufletului ei si, mai tarziu, copilul.”

„SI-AAJUTAT PARINTII MAI MULT DECAT PE EA”

„Magda mi-a povestit ca a avut o copilarie grea din punct de vederefinanciar. Au fost lucruri acumulate. Madalina si-a tinut in spate familia, nue nimic anormal in asta. Dar sa nu vrei sa faci chiar nimic si sa te bazezimereu pe ajutorul Madalinei, inclusiv fratele.... Vorbim de tot ce aveaunevoie, casa, masa, necesitati, cheltuieli, tot. Madalina le-a cumparat casa,tot. Viata parintilor ei s-a schimbat, e firesc lucrulasta. Intrand cat mai adanc in lumea showbizului, simtea sa faca treaba asta,sa-i ridice si pe-ai ei, si pe frate, si pe parinti. Sunt lucruri normale, panaundeva. Si-a ajutat parintii mai mult decat pe ea.”

DESPRE PARINTII MADALINEI

“Serban Georgescu (n.r.fostul sot al artistei) le spunea parintilor ei pirania. Nu m-am asteptat dinpartea unor oameni pe care i-am numit mama si tata sa vina cu asemenea mizeriisi minciuni, la asa scurta vreme de la trecerea in nefiinta a copilului lor. Siscopul…sa ia toata munca Magdei.”

IN IANUARIE 2010

“Nu mai avea putereasa ocroteasca copilul, ceva incepea sa o tina mai departe de copilas. Ii erador de el in continuare, vorbeam in continuare despre el tot timpul, ne faceamplanuri…Cred ca va mai trece timp pana voi intelege exact ce s-a intamplat incapusorul ei si ce a declansat totul. Isi manifesta teama de a nu putea sa aibagrija de copil asa cum trebuie. Din punct de vedere profesional, tocmaiinxcheiase un contract cu MediaPro pentru albumul O9 Madalina Manole. Urma saaiba loc un concert de lansare si un turneu in toata tara.”

CE S-A INTAMPLAT IN LUNA MAI

“S-a intamplat cu ozi inainte de lansarea albumului, cand trebuia sa mearga la o emisiune matinalasi cand si-a manifestat o teama despre care n-am putut sa aflu mai multe atunci,si dorinta de a nu mai aparea nicaieri. Avea alta fata. Mi-a spus ca a bautceva, isi pusese cateva picaturi de diluant in putin suc si…nici macar nu aingerat substanta aceea. A si scuipat-o. Probabil ori n-a avut curajul samearga mai departe, nu stiu…imi pun tot felul de intrebari si incerc sa cautraspunsuri. Cert este ca ii mirosea gurita a diluant in momentul in care m-amapropiat sa o sarut.”

DUPA PRIMATENTATIVA DE SINUCIDERE

„Am sunat la 112 si nu m-a lasat. Nu vroiasa afle lumea. Nu se simtea rau. Am sunat un doctor si mi-a spus sa ii dau multlapte dulce sa bea. Am intrebat-o si mi-a spus ce imi repeta mereu la mijloculspatamanii. Ca vede toata dragostea si ca sa ne fie noua mult mai bine, mie sicopilasului, ea trebuie sa ne vegheze din alta parte. Nu mai era Magda, aveaalta fata. Am adus un domn terapeut acasa. Nu am gasit un psiholog care sa vinaacasa, iar Madalina nu vroia sa mearga la cabinet. Nu vroiam sa ii terfelimnumele in vreun fel. Cum sa nu vreau sa o duc la psiholog?!”

MADALINA AVEA COMPLEXE FIZICE?

“Astea le avea caorice femeie si nu mi-a dat absolut nimic de banuit. Spunea ca e plinuta, desinu era plinuta, ca i se par picioarele nu stiu cum, desi avea picioare superbe.Nu mi s-au parut semne alarmante si nu au fost alarmante. Spunea ca nu se maisuporta fizic, exact asa cum a scris si in acel mesaj.”

DESPRE BIO-ENERGOTERAPEUTUL CARE A INCERCAT SA OTRATEZE

“Sedintele de terapienu erau secrete, Doamne fereste. Probabil ca el este acel vraci despre carevorbesc parintii ei. Le reamintesc acum si va spun si voua ca parintii au fostde fata, nu a fost nimic ascuns, omul asta nu facea nimic pe ascuns. Atunci numi-au reprosat nimic, absolut nimic (n.r.parintii Madalinei). Erau multumiti,impacati ca facem ceva, totusi. Ceva impotriva vointei Magdei, ce-i drept, darceva care nu-i va afecta imaginea, nu va darama tot ce a construit ea.”

CUM ERA DUPA TERAPIE

“Redevenea acelasi omnormal….nici nu stiam cum sa abordez problema, incercam sa o apropii din nou demuzica, de planurile pe care le facusem. Usor, usor, spunea “bine, hai ca o sastabilim maine”. Si a doua zi chiar stabileam lucruri legate de perioadaimediat urmatoare. Pana in ziua de miercuri. Cand se schimba, inexplicabil.Catre o explicatie m-a dus cu gandul faptul ca refuza sa mergem la biserica, lao anumita biserica, la biserica Zlatari, in ziua de vineri. Acolo nu faceamnimic decat sa asistam la slujba. Am incercat sa mergem macar de trei ori larand la acea slujba, ca sa putem sa o readucem in simtiri macar sufleteste. Amreusit sa mergem…Dar mereu revenea la ideea ca ea poate sa aiba grija de noimult mai bine, din alta parte. Magda pentru mine este un inger ratacit pepamant. “

DE CE A SUNAT LA 112 DE PE TELEFONUL LUI

"Am fost si voi ramane jumatatea sufletului ei. Stiu ca am fostdoua jumatati care s-au completat perfect. Am fost primul om care mi-am pus totfelul de intrebari si am cautat raspunsuri. Am ajuns la spital dupa a douatentativa de suicid. Am fost atat de multumit ca am reusit sa ajungem laspital...A fost prima data cand ajungea acolo si ma gandeam ca cineva vaobserva ceva, va face ceva. Magda nu dadea nimic de banuit atunci. Asa cum aascuns toata viata acel ceva in adancul sufletului ei. Isi revenea. Ne bucuramsi ne rugam sa fie asa pana la sfarsitul zileor noastre. Am trait cu teama insuflet insa din prima clipa, de cand i-am vazut fata cazuta. Au fost tot felulde cretini, caci altfel nu le pot spune, care s-au intrebat de ce am sunat la112 de pe telefonul meu. Am facut apelul la 112 de pe telefonul meu, pentru caumblam mereu cu el in mana! De frica.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-07-12Parerea ta...

POPESCU_MARINGH
23 Iul 2010

Esti un animal, Puiu.Minti cu nerusinare!Numai ca nu realizezi ca minciunile tale sunt contradictorii si asta se vede.Un om care aduce vraci si preot acasa in loc de medici nu isi poate creste copilul,este chiar un pericol pentru copil.Stai foarte prost cu vocabularul, faci propozitii simple, esti imatur si primitiv prin gandire si exprimare.Din ce secta faceai parte?Cine sunt medicii si ceilalti adusi de tine acasa?Care erau practicile mistico-religioase la care ai apelat tu si Scoria de ma-ta
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine