2019-09-19 13:42

Soundtrack-ul «A STAR IS BORN» debutează pe locul 1 în topul Billboard 200

 |  18:51
Soundtrack-ul «A STAR IS BORN» debutează pe locul 1 în topul Billboard 200

Soundtrack-ul oficial “A Star Is Born” a debutat pe prima pozitie in topul Billboard 200, inregistrand peste 231,000 de stream-uri. Totodata, albumul “A Star Is Born”, lansat in colaborare cu Interscope Records, ii ofera lui Lady Gaga titlul de artista cu cele mai multe albume numarul 1 din ultimii 10 ani. Acesta este al cincilea material consecutiv care debuteaza pe prima pozitie in topurile internationale.

Nu in ultimul rand, albumul “A Star Is Born” inregistreaza si cele mai multe vanzari pentru prima saptamana de la lansare.  Soundtrack-ul “A Star Is Born” a debutat pe locul 1 in topul UK 40 Albums Charts si se afla pe locul 1 in topurile iTunes din peste 75 tari, incluzand Statele Unite.

Albumul, pe care publicatia Rolling Stones l-a definit ca fiind “impenetrabil de perfect”, s-a lansat oficial pe 5 Octombrie, in aceeasi zi in care a avut loc si premiera filmului. Albumul contine muzica interpretata si compusa de cei 2 protagonisti ai filmului: artista cu 6 premii Grammy, Lady Gaga, si regizorul “A Star Is Born”, nominalizat de 4 ori la Oscar, Bradley Cooper.

Single-ul “Shallow”, interpretat de cei 2, Lady Gaga si Bradley Cooper, este in prezent pe locul 5 in topul Billboard Hot 100 si s-a mentinut pe prima pozitie in topul iTunes, inca din prima zi de cand a fost lansat, pe 27 Septembrie. Piesa a fost scrisa de Lady Gaga, Mark Ronson, Anthony Rossomando si Andrew Wyatt.

Albumul “A Star Is Born” contine 19 piese cu o mare varietate de genuri si stiluri de abordare, avand grija sa includa si o serie de 15 dialoguri care marcheaza momente importante din film. Prin urmare, albumul “A Star Is Born” are puterea de a-si purta ascultatorii intr-o calatorie romantica, arc peste cariera muzicala a celor 2 personaje principale ale filmului, Jackson Maine (Bradley Cooper) si Ally (Lady Gaga).

Track listing soundtack "A Star Is Born":

1. Intro

2. Black Eyes – Piesa interpretata de Bradley Cooper. Scrisa si produsa de Bradley Cooper si Lukas Nelson.

3. Somewhere Over The Rainbow

4. Fabulous French

5. La Vie En Rose – Piesa interpretata de Lady Gaga. Scrisa de Louiguy si Edith Piaf. Piesa produsa de Lady Gaga si Brian Newman.

6. I'll Wait For You

7. Maybe It's Time – Piesa interpretata de Bradley Cooper. Scrisa de Jason Isbell. Produsa de Bradley Cooper si Benjamin Rice.

8. Parking Lot

9. Out of Time – Piesa interpretata de Bradley Cooper. Scrisa si produsa de Bradley Cooper si Lukas Nelson.

10. Alibi – Piesa interpretata de Bradley Cooper. Scrisa si produsa de Lady Gaga, Bradley Cooper si Lukas Nelson.

11. Trust Me

12. Shallow – Piesa interpretata de Lady Gaga si Bradley Cooper. Scrisa de Lady Gaga, Mark Ronson, Anthony Rossomando, si Andrew Wyatt. Produsa de Lady Gaga si Benjamin Rice.

13. First Stop, Arizona

14. Music To My Eyes – Piesa interpretata de Lady Gaga si Bradley Cooper. Scrisa de Lady Gaga si Lukas Nelson. Produsa de Lukas Nelson.

15. Diggin' My Grave – Piesa interpretata de Lady Gaga si Bradley Cooper. Scrisa de Paul Kennerley. Produsa de Lady Gaga si Lukas Nelson.

16. I Love You

17. Always Remember Us This Way – Piesa interpretata de Lady Gaga. Scrisa de Lady Gaga, Natalie Hemby, Hillary Lindsey si Lori McKenna. Produsa de Dave Cobb si Lady Gaga.

18. Unbelievable

19. How Do You Hear It?

20. Look What I Found – Piesa interpretata de Lady Gaga. Scrisa de Lady Gaga, Mark Nilan Jr., Nick Monson, Paul “DJWS” Blair, Lukas Nelson si Aaron Raitiere. Produsa de Lady Gaga, Mark Nilan Jr., Nick Monson si Paul “DJWS” Blair.

21. Memphis

22. Heal Me – Piesa interpretata de Lady Gaga. Scrisa de Lady Gaga, Mark Nilan Jr., Nick Monson, Paul “DJWS” Blair, Julia Michaels si Justin Tranter. Produsa de Lady Gaga, Mark Nilan Jr., Nick Monson si Paul “DJWS” Blair.

23. I Don't Know What Love Is – Piesa interpretata de Lady Gaga si Bradley Cooper. Scrisa si produsa de Lady Gaga si Lukas Nelson.

24. Vows

25. Is That Alright? – Piesa interpretata de Lady Gaga. Scrisa de Lady Gaga, Mark Nilan Jr., Nick Monson, Paul “DJWS” Blair, Lukas Nelson si Aaron Raitiere. Produsa de Lady Gaga, Mark Nilan Jr., Nick Monson si Paul “DJWS” Blair.

26. SNL

27. Why Did You Do That? – Piesa interpretata de Lady Gaga. Scrisa de Lady Gaga, Diane Warren, Mark Nilan Jr., Nick Monson si Paul “DJWS” Blair. Produsa de Lady Gaga, Mark Nilan Jr., Nick Monson si Paul “DJWS” Blair.

28. Hair Body Face – Piesa interpretata de Lady Gaga. Scrisa si produsa de Lady Gaga, Mark Nilan Jr., Nick Monson si Paul “DJWS” Blair.

29. Scene 98

30. Before I Cry – Piesa interpretata de Lady Gaga. Scrisa si produsa de Lady Gaga, Mark Nilan Jr., Nick Monson si Paul “DJWS” Blair.

31. Too Far Gone – Piesa interpretata de Bradley Cooper. Scrisa si produsa de Bradley Cooper si Lukas Nelson.

32. Twelve Notes

33. I'll Never Love Again (Film Version) – Piesa interpretata de Lady Gaga. Scrisa de Lady Gaga, Natalie Hemby, Hillary Lindsey si Aaron Ratiere. Produsa de Lady Gaga si Benjamin Rice.

34. I'll Never Love Again (Extended Version) – Piesa interpretata de Lady Gaga. Scrisa de Lady Gaga, Natalie Hemby, Hillary Lindsey si Aaron Ratiere. Produsa de Lady Gaga si Benjamin Rice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-16

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

LEVST.
16 Oct 2018

au mai fost facute 2 filme bazate pe acelasi scenariu si cu acelasi titlu(A star is born), in 1937 si in 1954, acum cu Judy Garland si monstrul sacru James Mason, in acest ultim remake, cred ca Rihanna sau Beyonce ar fi fost mai de succes (asta nu inseamna ca am ceva impotriva la Lady Gaga), interesant este ca apare si Sam Elliot, cel cu "mutra" si voce unica( sau asa se zice!), exact cum zicea "mama" sa ( In filmul The Shadow Riders, cu Tom Selleck si Katharine Ross, juna din "Graduatul"), cand el se intoarce din razboiul dintre Sudisti si Nordisti, barbos si de nerecunoascut, insa cand "deschide gura", "mama " sa zice "tu trebuie sa fi,i pentru ca nimeni in lume nu mai are voce ca a ta"...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray