2020-07-14 04:36

Spectacol live pe 27 septembrie. Viţa de Vie cântă la United Artists

 |  15:39
Spectacol live pe 27 septembrie. Viţa de Vie cântă la United Artists

Membrii trupei Viţa de Vie se alătură artiştilor care vor lua parte la Festivalul United Artists. Ei vor oferi un concert live în cea de-a doua seară a evenimentului, pe 27 septembrie, la Arenele Romane din Capitală.

Iubitorii de muzică live sunt aşteptaţi în perioada 20 septembrie - 11 octombrie 2015, la o serie de concerte reunite sub conceptul primei ediţii United Artists Festival. Astfel, la Arenele Romane din Bucureşti, artişti renumiţi de pe scena muzicii româneşti vor încânta publicul cu prestaţia lor artistică.

Pe 27 septembrie, Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România (UCIMR), în parteneriat cu Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiştilor Interpreţi (CREDIDAM), realizează a doua zi a festivalului United Artists.

Potrivit unui comunicat de presă trimis redacţiei PUTEREA, trupe precum Subcarpaţi, Viţa de Vie, Trooper, Les Elephants Bizarres, Byron şi Iulia & Hot Play vor concerta în acea seară pe scena Arenelor Romane, în cadrul unui show open-air de peste 5 ore. Evenimentul va fi prezentat de actorul Claudiu Bleonţ, iar accesul la spectacol se va face începând cu ora 17.00, concertele urmând să înceapă la ora 18.00.

Organizatorii şi-au propus ca prin evenimentul de anul acesta să mobilizeze publicul pentru susţinerea campaniei Fair Internet. De altfel, se doreşte semnarea petiţiei pentru un Internet Echitabil, precum şi sărbătorirea celor 20 de ani de activitate UCIMR şi CREDIDAM, în slujba artiştilor. Festivalul se va desfăşura pe parcursul a patru weekenduri, în cadrul căruia vor lua parte artişti renumiţi de muzică pop, rock, folclorică şi clasică.

Primele 200 de bilete au preţ special de doar 25 de lei, iar după epuizarea acestora, biletele vor costa 30 de lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz