2020-08-13 06:27

Spectacol total la UNTOLD. Programul de sâmbătă și duminică

 |  10:01
Spectacol total la UNTOLD. Programul de sâmbătă și duminică

Hardwell, Tujamo, Dannic și Scooter au făcut show, vineri, în cea de-a doua zi a Festivalului Untold în fața a zeci de mii de oameni. Armin Van Buuren va concerta sâmbătă, iar Lost Frequencies, AfroJack, Martin Garrix, Ummet Ozcan duminică, în ultima zi a Festivalului Untold, transmite Agerpres.

A doua zi a celei de-a doua ediții a Untold a fost deschisă pe scena principală de Power pe vinil, în fața unui public destul de restrâns. Nici cei de la Subcarpați și Kadebostany care au performat în total peste trei ore nu au reușit să strângă mai mult de 500 de spectatori la reprezentațiile lor.

Atmosfera a început să se anime pe Arena Cluj odată cu show-ul celor de la Scooter. Câștigători de-a lungul timpului a peste 80 de premii, germanii HP Baxxter, Rick J Jordan și Michael Simoncare au adus pe scenă ritmuri dance și techno. Alături de cei trei pe scenă s-au aflat și patru dansatori.

Pe scena de pe Cluj Arena a urmat Dannic, un DJ olandez venit pentru prima oară în România. "Salut România! Vreau să văd energie!", a spus Dannic, în debutul concertului.

În conferința de presă susținută înainte de a urca pe scenă, Dannic a afirmat că și-ar dori o colaborare cu INNA: "Nu cunosc niciun artist român, în afară de INNA, dar nu am avut nicio colaborare. Mi-ar plăcea să colaborez cu ea", a afirmat DJ-ul olandez.

DJ-ul olandez Hardwell — pe numele său real Robbert van de Corput — a adus pentru a doua oară la Untold ritmuri de house progresiv și electro house, într-un show complet cu jocuri de lumini, efecte pirotehnice și grafică. Printre cele mai răsunătoare hituri ale sale se află: "Spaceman", "Encoded", "The World", "Cobra" și "Apollo".

Îmbrăcat în tricoul naționalei de fotbal inscripționat cu numele său de scenă și cu logo-ul Festivalului Untold, Hardwell a interacționat mai bine de două ore cu publicul.

"Sunt a doua oară la Untold. Dacă vreți să petreceți, ridicați mâinile. Săriți cu toții! (...) Fiți cel mai gălăgios public pentru care am cântat vreodată", a spus DJ-ul.

Pe scenă a urmat germanul Tujamo — pe numele real Matthias Richter—, care a întreținut atmosfera electrizantă creată de Hardwell.

În afara scenei principale, atmosfera "magică" a continuat și în cea de-a doua zi a Untold. Artiști pe picioroange costumați în personaje de film care au evoluat și la B-FIT 2016 și artiști costumați în spiriduși s-au perindat pe aleile Parcului central printre participanți, care preț de câteva minute au putut încerca și câteva seturi de tobe.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-06

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz