2020-07-07 14:41

Spectacolul artistei va avea loc pe 29 iunie în Capitală. Anastacia revine în faţa publicului român

 |  18:34
Spectacolul artistei va avea loc pe 29 iunie în Capitală. Anastacia revine în faţa publicului român

După concertul de acum şase ani de la Sala Polivalentă, cântăreaţa americană Anastacia va reveni în România pentru un nou concert. Show-ul artistei este programat pentru această vară, ea urmând să cânte pe 29 iunie, la Sala Palatului din Bucureşti.

Admiratorii cântăreţei vor lua parte la un concert live, care va cuprinde melodiile sale de succes, dar şi piese de pe cel mai nou material discografic.

Artista este cunoscută pentru vocea gravă şi abilitatea de a atinge note muzicale înalte, fiind încadrată în grupul sopranelor dramatice. Cu peste 30 de milioane de discuri vândute şi o serie de hituri, precum „I'm Outta Love”, „Paid My Dues”, „Left Outside Alone” şi „Pieces of a dream”, Anastacia a devenit un simbol al muzicii pop din întreaga lume, se arată în comunicatul redat de Mediafax.

Vocea Anastaciei este considerată de MTV Asia „un miracol”, întrucât ea este specifică persoanelor de culoare. De asemenea, Anastacia este considerată de unii fani „o Janis Joplin modernă”, în timp ce publicaţia „The New York Times” o socoteşte ca fiind un artist charismatic şi un „fenomen vocal”.

Cântecul de debut al artistei, „I'm Outta Love”, combină elementele muzicale din stilul dance şi cel funk. Muzica inclusă pe albumele „Not That Kind” şi „Freak of Nature” se încadrează în genul pop, însă majoritatea compoziţiilor de pe acestea includ influenţe din stiluri diferite.

Biletele pentru concertul din data de 29 iunie au fost puse deja în vânzare, prin Eventim. Până pe 10 martie, se vor putea achiziţiona bilete la preţuri speciale, care diferă în funcţie de categorie: VIP - 400 de lei, categoria I - 350 de lei, categoria a II-a - 300 de lei, categoria a III-a - 200 de lei.

Anastacia a mai concertat în România, în septembrie 2009, la Sala Polivalentă din Bucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz