2020-07-06 23:41

Spectacolul ″Leul deşertului″ va avea premiera cu toate biletele vândute

 |  16:06
Spectacolul ″Leul deşertului″ va avea premiera cu toate biletele vândute

Pentru spectacolul ″Leul deşertului″, a cărui premieră este programată la data de 28 octombrie, la Palatul Naţional al Copiilor, toate biletele au fost vândute. Sub bagheta regizorală a maestrului Radu Beligan, protagoniştii au repetat în mod susţinut pentru premiera ce va avea loc în faţa unei săli pline până la refuz. Personajele s-au conturat şi au prins forţă, iar acţiunea va decurge imprevizibil, într-o manieră ce va ţine spectatorii cu răsuflarea tăiată. Momentele-cheie ale piesei, de un umor spumos, dar şi de o mare intensitate, completează lista ingredientelor unei comedii fabuloase, cu o distribuţie de excepţie ce îi include pe: RADU BELIGAN, MAIA MORGENSTERN, MIRCEA RUSU, LAMIA BELIGAN, GEORGE REMEŞ şi TANIA POPA.

Premiera LEUL DEŞERTULUI este un eveniment în sine în lumea teatrală românească, pentru că două nume simbol ale scenei lirice, RADU BELIGAN şi MAIA MORGENSTERN, joacă pentru prima oară împreună. Piesa, o comedie a cărei acţiune alertă este poziţionată în lumea plină de intrigi a unui cartel mafiot internaţional, a fost scrisă de Mona Radu special pentru cele două legende ale scenei, care se întâlnesc pentru prima oară în acelaşi spectacol.

Cariera prodigioasă a actriţei MAIA MORGENSTERN include nenumărate personaje memorabile, apariţii în aproape 20 de filme şi roluri în seriale TV. RADU BELIGAN are o activitate impresionantă în teatru, film, televiziune şi radio, este membru de onoare al Academiei Române din 2004, iar din decembrie 2013 figurează în Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv actor încă în activitate pe scena unui teatru.

Următoarea reprezentaţie a spectacolului LEUL DEŞERTULUI este programată pe 4 noiembrie la Teatrul Tineretului iar biletele se găsesc la casa de bilete a Palatului Naţional al Copiilor,  în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi online pe bilete.ro , blt.ro. myticket.ro, biletoo.ro

Spectacolul va ajunge şi în următoarele oraşe: Constanţa (29 octombrie), Cluj (3 noiembrie), Ploieşti (5 noiembrie), Piteşti (10 noiembrie), Braşov (11 noiembrie), Focşani (12 noiembrie), Craiova (17 noiembrie).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz