2020-07-05 03:47

Spectacolul va avea loc pe 18 decembrie în Capitală.Gheorghe Zamfir şi invitaţii săi, concert extraordinar la Sala Palatului

 |  18:08
Spectacolul va avea loc pe 18 decembrie în Capitală.Gheorghe Zamfir şi invitaţii săi, concert extraordinar la Sala Palatului

În ultima lună din an, Gheorghe Zamfir şi alţi artişti de seamă vor fi protagoniştii unui concert de excepţie cu prilejul Crăciunului. Spectacolul este programat pentru data de 18 decembrie la Sala Palatului.

Mari vedete ale scenei româneşti îşi dau întâlnire la Sala Palatului din Bucureşti pentru un spectacol extraordinar de Crăciun, ce se anunţă a fi evenimentul lunii decembrie.

Alături de gazda acestei seri de gală, marele maestru al muzicii Gheorghe Zamfir, vor fi artişti de geniu ai scenei româneşti, violonistul Eugen Sârbu, venit special împreună cu vioara sa Stradivarius de la Londra, actorul Dan Puric ce pregăteşte un moment unic, dedicat acestui spectacol, soprana Alexandra Coman, pe care aţi putut să o urmăriţi evoluând alături de Placido Domingo sau Jose Carreras, emblematicul cor de cameră Madrigal şi, nu în ultimul rând, Orchestra Naţională „Gheorghe Zamfir”, sub bagheta charismaticului dirijor Florin Totan.

Maestrul Gheorghe Zamfir, este autor a peste 300 de lucrări în stil folcloric, cameral, coral, vocal, instrumental şi simfonic, a vândut peste 120 de milioane de discuri în toată lumea, are peste 160 de albume înregistrate, şi peste 100 de discuri de aur şi de platină, alături de nenumărate distincţii şi onoruri la nivel mondial.

Programul concertului va cuprinde prelucrări folclorice româneşti, interpretate în mod autentic, melodii celebre din repertoriul internaţional, lucrări clasice şi creaţii proprii ale maestrului Gheorghe Zamfir, dar şi inspiratele momente artistice semnate de inegalabilul Dan Puric.

Spectacolul se înscrie în seria de evenimente concertistice cu participarea extraordinară a artiştilor români, a căror valoare a depăşit în notorietate graniţele României şi ale căror cariere artistice se află permanent, atât în atenţia specialiştilor din domeniu, cât şi a publicului internaţional, promovând imaginea României şi a culturii româneşti în lume.

Biletele s-au pus în vânzare la preţuri cuprinse între 49 de lei şi 149 de lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-24

Mai multe imagini:
Spectacolul va avea loc pe 18 decembrie în Capitală.Gheorghe Zamfir şi invitaţii săi, concert extraordinar la Sala Palatului
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz