2019-08-17 18:17

STELA POPESCU în musicalul „CHIRIŢA LA IAŞI”. Când va fi spectacolul şi cât costă biletele

 |  13:35
STELA POPESCU în musicalul „CHIRIŢA LA IAŞI”. Când va fi spectacolul şi cât costă biletele

Sambata, 21 ianuarie, la ora 17.00, in Sala Mare a Teatrului National al Copiilor are loc premiera oficiala a musicalului „CHIRIŢA LA IAŞI”, cu actrita Stela Popescu in rolul principal.

Din distribuţia spectacolului mai fac parte DANIEL  FILIPESCU, ANDREI LAZĂR, ANDREEA  BLIDARIU, ŞTEFAN POPOV, BOGDAN ŞERBAN, JENNIFER DUMITRAŞCU, MARIAN  MARINESCU  şi  alţi  tineri actori şi solişti.

„Muzica originală şi ecourile partiturilor lui Alexandru Flechtenmacher (autorul versiunii clasice a musicalului „Coana Chiriţa” – n.r.), un spectacol muzical cu o mişcare scenică alertă, cu pedală pe comicul de situaţie, cu elegante şi pline de vervă dansuri de epocă semnate Stefan Soare şi lansate de BALETUL TSP, costume fastuoase şi decoruri  sugestive compuse de Viorica Petrovici – acestea sunt ingredientele de succes ale primei premiere din noul an în care străluceşte din nou steaua noastră dragă, Stela Popescu!” – a spus SMARANDA OŢEANU BUNEA, Director General şi Director Fondator al Teatrului „STELA POPESCU”. „Toată suflarea artistică a teatrului nostru este captivată de această savuroasă poveste, de ritmul şi pitorescul desfăşurării regizorale, de energia pozitivă, culoarea,  virtuozitatea, inspiraţia care vor cuceri publicul!”

„CHIRIŢA  LA  IAŞI”  este o producţie muzicală de excepţie, cu succes garantat, un spectacol care va avea cu siguranţă un  parcurs  de  zeci de reprezentaţii!

Următoarele spectacole sunt programate la SALA MARE a PALATULUI  NAŢIONAL al  COPIILOR astfel:

Duminică 22 ianuarie, ora 11:00

Luni 23, 30 ianuarie, ora 10.00

Marţi 24, 31 ianuarie, ora 10.00

Luni 13 februarie, ora 10.00

Marţi 14 februarie, ora 10:00

Biletele se pot achiziţiona on line sau la Casa de Bilete a PALATULUI  NAŢIONAL al COPIILOR, bretul unui bilet fiind de 15 lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-20

Mai multe imagini:
STELA POPESCU în musicalul 'CHIRIŢA LA IAŞI”. Când va fi spectacolul şi cât costă biletele
zoom
STELA POPESCU în musicalul 'CHIRIŢA LA IAŞI”. Când va fi spectacolul şi cât costă biletele
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray