2020-07-07 20:01

“Step up: All In” se lansează vineri: Toate starurile se unesc în “Dansul Dragostei 5”

 |  22:01
“Step up: All In” se lansează vineri: Toate starurile se unesc în  “Dansul Dragostei 5”

Iubitorii de street dance au parte de un regal vizual în ultima parte “Step Up”. Filmul adună la un loc toate starurile care au evoluat în părţile anterioare ale producţiei, şi promite cele mai spectaculoase coregrafii de până acum. “Step Up: All In” are premiera vineri în cinematografele din toată ţara.

A venit vremea ca vedetele părţilor anterioare ale francizei să se reunească în “Step Up: All In”. Un concurs de dans găzduit de strălucitorul Las Vegas face ca multe dintre personajele anterioare ale producţiei “Step Up” să revină pe ringul de dans. Pentru a asigura o nouă victorie, Camille (Alyson Stoner), Andie (Briana Evigan), Moose (Adam G. Sevani - foto main 3 ), Eddy (Misha Gabriel), Jason (Stephen Boss) şi Sean (Ryan Guzman) trebuie nu doar să inventeze cele mai spectaculoase mişcări de dans, ci şi să înţeleagă adevăratul spirit al unei echipe.

Seria „Step Up” a început în 2006, cu lansarea primului film, regizat de Anne Fletcher. Au urmat apoi „Step Up 2: The Streets” (2008) şi “Step Up 3D” (2010), regizate de Jon M. Chu. După doi ani a apărut „Step Up: Revolution”, în regia lui Scott Speer, iar cel de-al cincilea film, „Step Up: All In” va avea premiera în România pe 22 august. „Step Up” se concentrează asupra pasiunii de a dansa, a comunităţii şi a creativităţii, a street dance-ului care ajută tinerii din rolurile principale să îşi croiască un drum în viaţă, dar şi a poveştilor de dragoste dintre aceştia. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz