2019-11-20 19:51

«Sub soarele nopţii», cel mai romantic film al primăverii, din 20 aprilie la CINEMA

 |  15:19
«Sub soarele nopţii», cel mai romantic film al primăverii, din 20 aprilie la CINEMA

O poveste romantică veritabilă, ,,Sub soarele nopţii” aduce în prim plan povestea emoţionantă a adolescentei Katie Price (Bella Thorne), o tânără de 17 ani, nevoită să stea izolată în propria casă.

Din cauza unei afecţiuni rare, care o face extrem de sensibilă la lumina soarelui şi îi pune viaţa în pericol, singura persoană care îi ţine companie fiind chiar tatăl ei, Jack (Rob Riggle).

Întreaga ei lume se schimbă în momentul în care se aventurează afară din casă, pentru a cânta la chitară. Într-una dintre nopţi, cea mai mare dorinţă a ei se va realiza, pentru că în sfârşit Katie va fi remarcată de Charlie (Patrick Schwarzenegger), cel pe care ea îl iubeşte iî secret de foarte mult timp şi pe care ani la rând l-a spionat de pe fereastra dormitorului ei. Pe măsura ce noul cuplu se aventurează în tot mai multe excursii nocturne de vară, creşte riscul expunerii la lumină soarelui pentru Katie, care acum se va confrunta cu dilema alegerii unei vieţi normale alături de iubirea vieţii ei.

„Midnight Sun“/ „Sub soarele nopții“ este regizat de Scott Speer, după un scenariu scris de Kenji Bando și Eric Kirsten.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-16

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

LEONARD ABRAHAM
24 Apr 2018

E cel mai bun film
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray