2020-02-23 10:21

SURPRIZĂ: Alex Velea prezintă emisiunea ACCES DIRECT, alături de Simona Gherghe. Ce spune artistul și cum îl încurajează ANTONIA

 |  18:40
SURPRIZĂ: Alex Velea prezintă emisiunea ACCES DIRECT, alături de Simona Gherghe. Ce spune artistul și cum îl încurajează ANTONIA

Din 27 august, Simona Gherghe prezintă emisiunea „Acces Direct” alături de Alex Velea, unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului.

“Sunt emoționat. Mi se pare o provocare. Și îmi doream de mult o asemenea expunere”, a mărturisit Alex, ieri, la prima întâlnire cu telespectatorii “Acces Direct”, din postura de partener de prezentare al Simonei Gherghe.

Înainte să ia această hotărâre, Alex Velea spune că s-a sfătuit cu iubita sa, Antonia, și cu managerul său. “Antonia mi-a atras atenția că nu sunt prea punctual și a încercat să mă convingă că acesta e un job și că va trebui să vin în fiecare zi la serviciu”, mărturisește el, amuzat.

Pe parcursul primei ediții a noului sezon “Acces Direct”, Alex Velea a avut parte de o serie de surprize pregătite special pentru el de echipa emisiunii. În platou au venit Dominic, unul dintre fiii săi, și mama artistului, dar și profesorul de matematică din școala generală. Iar Antonia, iubita sa, a intrat în direct, din Italia, unde se află în vizită la fiica ei, Maya, care își aniversează ziua de naștere. “Felicitări, iubire! Te iubesc! Succes!”, i-a spus Antonia iubitului ei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-28Parerea ta...

ANONIM
29 Aug 2018

CE BINE ARATA NUMAI BUN CA EXEMPLU PENTRU ADOLESCENTI....... MAIMUTOIUL ACESTA TREBUIE ASCUNS NU ARATAT LA TELEVIZOR
ANONIM
29 Aug 2018

E si SATANIST PE DEASUPRA! Nu vedeti ce semne face cu mainile? Iar pe una din ele, are tatuata piramida masonica....tiganul asta spurcat se da vedeta! Si este halit pentru ca panarama este pro-mondializare! Tatuat ca un drac, cu dintii sparti din fata ca sa para ca are strungareata! Jigniti maimutele...alea-s naturale! Asta...IOC!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine