2020-05-25 15:05

SURPRIZĂ la FERMA: Cătălin Zmărăndescu, multiplu campion mondial MMA, intră în cursa pentru 50.000 de euro

 |  13:34
SURPRIZĂ la FERMA: Cătălin Zmărăndescu, multiplu campion mondial MMA, intră în cursa pentru 50.000 de euro

Când credeau că s-au mai liniștit puțin spiritele în fermă, o nouă surpriză șochează concurenții! Cătălin Zmărăndescu este noul concurent care li se alătură celor din fermă și este hotărât să câștige marele premiu de 50.000 mii euro.

Cum a fost primit marele luptător, ce reacție și ce gânduri a avut Moroșanu când l-a văzut pe Zmărăndescu intrând pe ușă, dar și care au fost reacțiile celorlalți concurenți vor putea fi urmărite într-o nouă ediție Ferma – Un nou început! marți seara de la 21:30, la PRO TV.

Însă în fermă, strategiile trebuie să continue chiar dacă a mai apărut un concurent. Așadar, Moroșanu și Silviu Țolu pun la cale un nou plan de răzbunare: cum s-o elimine pe Brigitte, cea care i-a trădat și este acum în tabăra bandiților?

În ediția de marți seara, telespectatorii vor afla ce propunere surprinzătoare de fermier a lăsat Ioana după ce a părăsit ferma, dar și ce noi strategii vor face fermierii. Cu cine se va alia noul concurent, Zmărăndescu și cât va influența prezența lui noile strategii ale fermierilor.

Săptămâna aceasta, marți, miercuri și joi de la 21:30, vom vedea cum se adaptează noul concurent și care sunt noile alianțe din fermă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine