2019-10-14 08:49

Târg gastro-cultural pe Bulvardul Magheru

 |  12:01
Târg gastro-cultural pe Bulvardul Magheru

Târgul Ozosep, eveniment unde vizitatorii pot găsi cele mai bune produse din Harghita și împrejurimi, va fi organizat, sâmbătă și duminică, între orele 10,00 și 18,00, în Grădina Verona, în curtea librăriei Cărturești de pe Bulvardul Magheru.

"Cei mici sunt așteptați cu ateliere de creație unde pot realiza decorațiuni de Crăciun, iar cei mari se pot delecta cu delicioasele produse din târg dar și cu muzica plăcută oferită de invitații noștri. Activitățile vor avea loc într-o zonă acoperită și încălzită, asigurând astfel confortul celor mici", informează Asociația Economiștilor Maghiari din România într-un comunicat.

La Ozosep, vizitatorii pot găsi specialități pentru masa de sărbători, de la mezeluri naturale, brânzeturi speciale, siropuri, gemuri, miere din munți, pâine de casă, produse din păstrăv până la prăjituri, ciocolată artizanală și de casă, sărățele, dar și pălincă bună și alte specialități.

"Gulașul la ceaun, pregătit de bucătari pricepuți — specialitatea evenimentului — va fi de nelipsit și la această ediție, dar vizitatorii pot degusta pe loc și brânzeturile și preparatele din carne, alături de o pâine de casă bună, și se pot încălzi în foișorul acoperit al grădinii la de un vin fiert sau suc de mere condimentat, fierbinte. Vom avea și hotdog secuiesc special, pregătit pe loc din ingrediente proaspete, locale, cu cârnați speciali ai casei, precum și kurtoskalács și lángos proaspăt, după rețete originale", se menționează în comunicat.

Pe lângă acestea, se vor găsi articole din piele lucrate manual, bijuterii handmade, cosmetice naturale, jucării din lemn pentru cei mici și multe alte obiecte frumoase.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray