2019-12-15 18:22

TÂRGURI și CONCERTE organizate în BUCUREȘTI de 1 MAI

 |  10:09
TÂRGURI și CONCERTE organizate în BUCUREȘTI de 1 MAI

Un concert organizat în Parcul Drumul Taberei şi târgurile deschise în parcurile Alexandru Ioan Cuza, Plumbuita şi Kiseleff, sunt doar câteva dintre modalităţile de relaxare pe care le au la dispoziţie bucureştenii care îşi petrec ziua de 1 Mai în Capitală, informează Agerpres.

Astfel, un concert special va avea loc în Parcul Drumul Taberei, pe scenă urmând să evolueze Irina Rimes, Mandinga şi The Motans. Evenimentul, organizat de primăria de sector, prin Centrul Cultural European Sector 6, va începe la ora 19,00 şi se va încheia la ora 22,00. Prezentatorul spectacolului, Cosmin Seleşi, va întreţine atmosfera pe tot parcursul serii. Intrarea va fi gratuită. Totodată, marţi vor fi în continuare deschise târgurile organizate în trei parcuri bucureştene, cu prilejul minivacanţei de 1 Mai. Astfel, în Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR) - intrarea de la Biserica maramureşeană -, bucureştenii vor fi întâmpinaţi cu mici boiereşti, făcuţi după o reţetă specială. Din ofertă nu lipsesc nici varza călită cu mămăliguţă, pastrama, ceafa de porc sau frigăruile făcute pe grătar. Amatorii de peşte pot alege să guste din scrumbia de Dunăre, bibanul de mare, cotletul de somon şi păstrăvul pe pat de orez cu legume. În Parcul Plumbuita, bucureştenii sunt aşteptaţi cu mititei, cârnaţi şi frigărui. Totodată, maramureşencele au pregătit sarmale cu mămăliguţă. Pe scena din parc se va cânta muzică uşoară internaţională, dar şi muzică populară, invitat special fiind interpreta Rodica Creţu. Parcul Kiseleff îşi aşteaptă vizitatorii cu o serie de preparate speciale, de la paella cu fructe de mare la mâncăruri spaniole precum bocadillo, sendviş cu multă carne făcută la plită, sendviş cu jamon serrano, chipsuri din somon cu sos 1.000 de insule, dar şi hamsii prăjite şi şprot prăjit. Din ofertă nu lipsesc sangria, băutura specific spaniolă. Amatorii de dulciuri sunt aşteptaţi cu plăcinte de toate felurile, dar şi clătite proaspete cu dulceaţă şi ciocolată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-01Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

La Chișinău - da, la București - ba În urmă cu vreo trei-patru luni, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunța cu mare tam-tam că a semnat contractul pentru Sala Polivalentă, de 138 de milioane de euro, care ar urma să fie gata prin 2022
12 Dec 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray