2020-05-25 08:19

Tatăl şi fii Iglesias, reuniune la Bucureşti. În luna mai, Enrique, Julio şi Julio Jr. susţin concerte simultan în România

 |  16:51
Tatăl şi fii Iglesias, reuniune la Bucureşti. În luna mai, Enrique, Julio şi Julio Jr. susţin concerte simultan în România

Admiratoarele de toate vârstele ale lui Enrique Iglesias, dar şi ale ţâţului şi fratelui său, pot începe deja să suspine pentru că, peste două luni, cele trei staruri latino care fac inimile a milioane de femei din lumea întreagă să bată mai tare vor fi în România. Astfel, Enrique va fi ascultat la Romexpo, pe 12 mai, iar Julio şi Julio Jr. la Iaşi, Timişoara şi Bucureşti. “Sex and Love” se cheamă show-ul latino-lover-ului Enrique Iglesias, prezentat cu succes la nivel mondial, încă din primăvara anului 2015.

În timp ce Enrique va cânta la Romexpo, romanticii incurabili se vor delecta cu melodiile magice ale tatălui său, Julio Iglesias şi a celuilalt fiu, mai mic, Julio Iglesias Jr., în concertele programate în aceeaşi perioadă la Iaşi, Timişoara şi Bucureşti. Coincindenta sau nu, cele două mari evenimente par să fie în concurenţă directă. Deşi, ne mai despart aproximativ două luni de zile până la momentul întâlnirii cu familia Iglesias, biletele se vând de la o zi la alta, în ritm alert, iar după estimările organizatorului ART BG România, concertul starului pop-rock Enrique Iglesias va fi susţinut sold-out.

Cum întâlnirile familiale, mai ales între artiştii în cauză, sunt destul de rare, organizatorii nu exclud posibilitatea de a reuni familia Iglesias în timpul vizitei de la Bucureşti. Având în vedere faptul că Enrique Iglesias îşi va sărbători ziua de naştere cu 4 zile înainte de data concertului de la Romexpo, organizatorii se gândesc să îi facă artistului o mică surpriză, oferindu-i oportunitatea de a servi cina în compania tatălui şi a fratelui său mai mic sau de a petrece câteva ore împreună.

Biletele pentru întâlnirea cu Enrique Iglesias din 12 mai, de la Romexpo, pot fi cumpărate din punctele vânzare afiliate reţelei Eventim.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine