2020-01-24 08:01

Tenorul Alessandro Safina cântă de Crăciun la Sala Palatului

 |  18:31
Tenorul Alessandro Safina cântă de Crăciun la Sala Palatului

Vocea limpede, puternică şi senzuală, timbrul impecabil şi abilitatea impresionantă de a-şi transforma şi folosi vocea asemenea unui instrument sunt doar câteva dintre calităţile pentru care Alessandro Safina este inclus în rândul celor mai mai populari tenori ai lumii. Pe 21 decembrie, artistul revine în România, pentru un concert de Crăciun susţinut la Sala Palatului, în acompaniamentul celor 74 de muzicieni profesionişti cunoscuţi sub titulatura, The Alexander Symphony Orchestră.

Safina este norocosul posesor al unei voci unice, care îi permite să îmbine cu succes opera cu genurile pop, jazz, blues sau rock. La 52 de ani, fostul poliţist are o carieră strălucitoare în lumea operei, concertând, cu casa închisă, pe cele mai prestigioase scene de profil. Tenorul italian a cunoscut o creştere a popularităţii la începutul anului 2000, când a combinat muzica clasică cu cea pop pentru a crea un nou stil, greu de încadrat – “Opera-Rock”- după cum îl numeşte el însuşi. Single-ul “Luna” a staţionat atunci în vârful topurilor timp de 14 săptămâni. În 2002, înregistrează împreună cu Elton John piesa “Your song”, care ajunge pe locul 5 în clasamentele britanice.

Alessandro Safina a colaborat cu numeroşi artişti internaţionali, printre care Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, José Carreras sau Mario Frangoulis. Concertele lui sunt sold out, publicul de pe toate continentele arătându-se de-a dreptul fascinat de muzica sa.

“Safina se bazează pe un repertoriu de melodii uimitor de pasionale ce evidenţiază profunzimea sa emoţională, care este deopotrivă convingătoare şi captivantă”, scria Jonathan Widran în All Music Guide. Aspectul său fizic a atras adesea comparaţia cu actorul George Clooney, iar revista “People's Magazine” l-a inclus pe Alessandro Safina în 2002 în clasamentul celor mai frumoşi 50 de oameni din lume.

Preţuri bilete

GOLDEN VIP - 365 lei

VIP - 320 lei

CATEG. I - 240 lei

CATEG. ÎI - 225 lei

CATEG. III - 200 lei

CATEG.IV - 160 lei


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-02Parerea ta...

MIHAELA GURAU
09 Dec 2015

Buna :) Preturile biletelor sunt 255 lei (Golden VIP) 225 lei (VIP) 168 lei (Categoria I) 157 lei (Categoria a II-a) 140 lei (Categoria a III-a) 112 lei (Categoria a IV-a) Multumesc mult!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray