2020-02-18 21:56

Teo Trandafir va apărea într-un spectacol aniversar de Ziua Îndrăgostiţilor

 |  18:49
Teo Trandafir va apărea într-un spectacol aniversar de Ziua Îndrăgostiţilor

Teo Trandafir este o emblema media si un simbol al umorului romanesc, cu o cariera de 20 de ani în radio si televiziune, stralucind de-a lungul acestui timp in toate productiile pe care le-a semnat. Romanii pe care i-a facut fericiti in fiecare zi de activitate o vor omagia pe Teo la Sala Palatului, pe 14 februarie, chiar de Ziua Indragostitilor, intr-un spectacol inedit si incarcat, desigur, de surprize.

„La multi ani, Teo!” vor rosti in recitaluri emotionante trei trupe etalon ale rock-ului romanesc: Holograf, Taxi, Zdob si Zdub. Spectacolul aniversar va fi dupa chipul si asemanarea celebrei sarbatorite: o explozie de energie si bucurie, sensibil si emotionant, dar presarat cu surprize de tot felul.

Prezentatoare TV, producatoare, actrita, prezentatoare de radio, Teo Trandafir a ramas mereu fidela publicului, aducand, cu umorul si istetimea specifice, un strop de fericire in vietile romanilor timp de 20 de ani. Numele Teo a devenit un brand in Romania, intr-un domeniu de activitate supus versatilitatii si efemerului.  Aprecierile fanilor si ale presei de specialitate sunt dovedite prin lunga lista de Premii si distinctii primite de-a lungul timpului de Teo.

Vino de Ziua Indragostitilor, duminica, 14 februarie, de la ora 20.00, la Sala Palatului la un spectacol inedit de frumos: „La multi ani, Teo!”. Fii parte din sarbatoarea unei embleme a televiziunii romanesti impreuna cu Holograf, Taxi, Zdob si Zdub!

Biletele se gasesc la casa de bilete a Salii Palatului si online pe vandbilete.ro, eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro si bilet.ro. In functie de categorie, pretul unui bilet este de: 250 de lei – categoria VIP; 200 de lei – categoria I; 150 de lei – categoria a II-a; 100 de lei – categoria a III-a.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-06Parerea ta...

HAHALERA
13 Ian 2015

o vaca , o vaca , o vaca , sa iubit cu mai multi boi .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine