2020-08-09 20:44

Thrillerul SF se va lansa în curând în România. „Insurgent”, din 20 martie la cinema

 |  20:10
Thrillerul SF se va lansa în curând în România. „Insurgent”, din 20 martie la cinema

Kate Winslet revine pe marile ecrane în „Insurgent”. Regizat de Robert Schwentke, thrillerul SF poate fi urmărit în cinematografele din ţară începând din 20 martie. Filmul urmăreşte evenimentele din Divergent, unde războiul e pe cale să înceapă.

Demascaţi ca fiind Divergenţi - oameni care nu se încadrează într-una din cele cinci categorii („facţiuni”) ale societăţii - Tris (Shailene Woodley) şi Four (Theo James) sunt acum în postura de fugari, vânaţi de Jeanine (Kate Winslet), liderul avid de putere al facţiunii Erudiţilor. În timp ce grupurile de trădători Neînfricaţi, sub comanda lui Jeanine, răscolesc ruinele oraşului Chicago în căutare de Divergenţi, Tris şi Four străbat oraşul în speranţa de a-şi găsi aliaţi printre membrii facţiunilor Prieteniei, Abnegaţiei, Candorii şi Neînfricaţilor, precum şi din rândurile rebelilor fără facţiune.

Cu inima zdrobită şi simţindu-se vinovată pentru moartea familiei şi prietenilor săi, Tris încearcă cu disperare să afle secretul pe care părinţii ei îl apăraseră cu viaţa şi care explică de ce Jeanine nu s-ar da în lături de la nimic pentru a o captura. Disperată să-i protejeze pe cei dragi, ea trebuie să facă faţă unor provocări imposibile pe măsură ce află adevărul despre trecutul şi viitorul lumii în care trăiesc.

Din distribuţia filmului fac parte actorii: Theo James, Ansel Elgort, Shailene Woodley, Naomi Watts, Miles Teller, Kate Winslet. Filmul se lansează în cinematografele româneşti pe 20 martie.  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz