2019-10-15 19:54

TNB in doliu. A murit actorul Bogdan Mușatescu

 |  23:18
TNB in doliu. A murit actorul Bogdan Mușatescu

Actorul Mihai Mălaimare a anuntat într-o postare pe pagina sa de Facebook ca Bogdan Mușatescu, fiul dramaturgului și umoristului Tudor Mușatescu, a incetat din viata. Actorul Teatrului Național București va fi inmormantat pe 5 ianuarie, in Cimitirul Bellu.

"Anul începe rău, cu moartea colegului meu de Național, Bogdan Mușatescu, un om de o rară frumusețe sufletească, om care a îndurat cu o extraordinară demnitate povara celebrității numelui său și care a câștigat bătălia pe care a dus-o permanent cu sine. Într-o echipă de tineri cum eram noi la Național, Bobi făcea legătura dintre generații și dintre noi înșine. Să-l aibă Dumnezeu în grija sa!", a scris actorul Mihai Mălaimare pe pagina de socializare.Și actorul Eugen Cristea și-a exprimat părerea de rău într-un comentariu la postarea lui Mihai Mălaimare."Este actorul și inegalabilul prieten care m-a întâmpinat în cabina Naționalului în 1981, la debut. E primul care m-a condus pe scenă în neuitatul spectacol 'Gimnastică sentimentală'. Am jucat alături de Bogdan în nenumărate producții ale TNB. Un om de o rară și aleasă frumusețe sufletească. Dumnezeu să-l odihnească!", a spus actorul.

 

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-03Parerea ta...

UNITER
04 Ian 2017

NU BOBIȚĂ MUȘATESCU A MURIT, CI IDYOTTUL DE MĂLAIMARE-HIDROCEFALUL E MORT DE MULT; A-NCEPUT, DEJA, SĂ ȘI PUTĂ, DAR OLIGOFRENUL NU S-A PRINS...ÎMPUȚIT FIIND DECÎND L-A FĂTAT MĂ-SA!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray