2020-08-09 12:50

Toto Cutugno pregăteşte românilor un concert special, alături de o orchestră simfonică

 |  19:05
Toto Cutugno pregăteşte românilor un concert special, alături de o orchestră simfonică

La sfârşitul lunii februarie, Toto Cutugno va concerta la Bucureşti alături de-o orchestră simfonică. Pregătirile sunt în toi, artistul realizând un playlist special pentru acest eveniment, care va include piese clasice, dar şi hituri.

Artistul pregăteşte şi câteva surprize, care încă nu pot fi dezvăluite fanilor. Nu ar fi pentru prima oară când Toto colaborează cu o orchestră simfonică, acesta având la activ şi alte colaborări de acest gen, care au fost foarte apreciate de către publicul din România.

L’italiano Vero va concerta la 27 februarie 2015 alături de Orchestra Simfonică “Surâsul Tinereţii”, nu de Orchestra Simfonică Bucureşti, aşa cum a fost anunţat iniţial. Timp de două ore, fanii artistului vor putea asculta hiturile care l-au consacrat, dar şi piese mai noi.

Preţurile biletelor pentru concertul de la 27 februarie 2015 sunt cuprinse între 100 de lei şi 500 de lei şi se găsesc în reţeaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), librăriile Librarium şi Eminescu, magazinele Flanco, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan - staţia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte oraşe ale ţării se găseşte . Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe: , , , , , sau .


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz