2020-02-26 00:07

Trailerul animaţiei FROZEN 2, cel mai VIZIONAT din toate timpurile. Când va fi lansat filmul

 |  00:37
Trailerul animaţiei FROZEN 2, cel mai VIZIONAT din toate timpurile. Când va fi lansat filmul

Primul trailer "Frozen 2", lansat de Disney în acest weekend, a devenit cel mai urmărit din toate timpurile, potrivit The Hollywood Reporter.

Primul trailer din "Frozen 2" a fost vizionat de 116,4 milioane de ori în primele 24 de ore, cel mai mare număr înregistrat vreodată de un trailer de animaţie.

Printre alte animaţii, "Incredibles 2" de la Pixar şi Disney a fost deţinătorul recordului precedent cu 113,6 milioane de vizualizări. 

Filmul "Frozen" a avut încasări de 1 miliard de dolari la nivel mondial în 2013. Filmul a cîştigat premiile Oscar la categoriile "cel mai bun film de animaţie" şi "cel mai bun cântec original" pentru "Let It Go". 

În februarie 2018, musicalul "Frozen" a fost lansat pe Broadway. 

În primele imagini din "Frozen 2", Elsa (vocea Idinei Menzel) încearcă să înfrunte un val uriaş în timp ce se luptă să nu îngheţe oceanul. În altă secvenţă, Elsa este cu sora ei Anna (Kristen Bell) şi cu prietenului lor bun Kristoff (Jonathan Groff). Cei trei vor pleca într-o aventură departe de Arendelle, citeaza News.ro.

Studioul Disney a dezvăluit un prim trailer al lungmetrajului de animaţie "Frozen 2", la cinci ani de la triumful internaţional al personajelor Elsa, Anna şi prietenii lor.

În Statele Unite, "Frozen 2" va fi lansat înainte de Thanksgiving, pe 22 noiembrie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-18

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine