2020-08-10 22:57

Un caz impresionant smulge lacrimi la VISURI LA CHEIE: o boală cruntă a lăsat doi copii fără mamă

 |  00:38
Un caz impresionant smulge lacrimi la VISURI LA CHEIE: o boală cruntă a lăsat doi copii fără mamă

Dragoș Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu și Omid Ghannadi ajung miercuri seara, de la 20:30 în Vasilați, județul Călărași, unde vor cunoaște familia Vâlciu, formată din tatăl Costinel și cei doi copii ai săi: Gabriel, de 9 ani și Cosmina, de 12 ani. În urmă cu câteva luni mama lor a pierdut lupta cu o boală cruntă. Cancerul a fost cel care a lăsat un soț și doi copii împietriți de durere și a smuls, pentru totdeauna, de pe buzele celor mici cuvântul „mamă”, pe care astăzi nu mai au cui să-l spună.

“Ea ne aducea o stare de bine, eu mă simt ca un copil abandonat că nu mai este mami lângă noi”, sunt cuvintele apăsătoare ale lui Gabriel. Înainte ca drama acestei boli să pună stăpânire pe viețile lor, Costinel și soția lui au început să-și construiască un cămin. Însă, odată ce au aflat că Violeta are cancer, toate economiile lor au fost investite în tratamente, operații și recuperare. Echipa Visuri la cheie a ajuns la ei să le aducă lumină în sufletele umbrite de tristețe.

Dragoș Bucur, designer-ul de interior Cristina Joia și arhitecții Laura Boghiu și Omid Ghannadi au o misiune foarte grea. Nu trebuie doar să împlinească Visuri la cheie, ci și să păstreze prezența mamei în locuința pe care o renovează ca atunci când cei mici, împreună cu tatăl lor, se întorc din vacanță să se simtă cu adevărat acasă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz