2019-10-15 19:57

Un nou serial coreean la TVR, din 6 ianuarie

 |  13:28
Un nou serial coreean la TVR, din 6 ianuarie

Iubitorii de seriale coreene au motive de satisfacţie. TVR reia, după o pauză de doi ani, difuzarea serialelor coreene cu o nouă super-producţie istorică, lansată chiar anul trecut, “Destinul prinţesei Ok-Nyeo”, care va fi difuzat de TVR 2 începând cu 6 ianuarie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.30.

"Destinul prinţesei Ok-Nyeo" (Flower in Prison/ Ok Jungh Wa - Coreea de Sud, 2016) este regizat de Lee Byung-Hoon, iar actorii principali sunt: Jin Se-Yun, Ko Soo, Kim Mi-Sook, Jung Joon-Ho. Producţie are 51 de episoade şi reprezintă povestea prinţesei Ok-Nyeo, o tânără din timpul dinastiei Joseon. În urma unui complot politic mama ei este întemniţată şi înainte de a muri, ea dă naştere micuţei eroine. De altfel, numeie ei Ok-Nyeo înseamnă "Fata din temniţă" - un nume predestinat primilor ei ani din viaţă când creşte printre deţinuţi, ocrotită de administratorul închisorii.

În timp, Ok-Nyeo se transformă într-o tânără cu o minte strălucită, dornică să apere drepturile oamenilor simpli, pe care sistemul de justiţie incorect nu pune preţ. Ea devine o adevărată războinică în slujba dreptăţii, iar intrigile politice de la palat n-o ocolesc. Aşa că tânăra luptătoare va trebui să depăşească piedicile pe care i le pun în cale regina-mamă şi fratele ei fără scrupule, fără să ştie că destinul ei este pe veci legat de cel al familiei regale, notează site-ul tvr.ro, citat de news.ro.

Încă din anul 2009 Televiziunea Română a început să difuzeze seriale istorice produse în Coreea, seriale precum "Prinţul Jumong", "Zeul războiului", "Regele Geunchogo" sau "Secretele de la Palat" fiind intens vizionate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray