2019-06-19 03:55

Un nou SERIAL TURCESC la Happy Channel, cu îndrăgita Özge Özpirinçci - Femeie în înfruntarea destinului

 |  16:41
Un nou SERIAL TURCESC la Happy Channel, cu îndrăgita Özge Özpirinçci - Femeie în înfruntarea destinului

Din 27 august, “Femeie în înfruntarea destinului” se va regăsi în grila postului de televiziune Happy Channel. Serialul o prezintă pe îndrăgita actriță din Turcia - Özge Özpirinçci într-o poveste impresionantă, care scoate la iveală forța nebănuită pe care reușește să o aibă femeia atunci când este vorba de viața ei și a copiilor săi.

Lansat pe 27 iunie la Antena 1, serialul “Femeie în înfruntarea destinului” își continuă povestea începând de săptămâna viitoare la postul de televiziune Happy Channel. Din 27 august, de luni până joi, de la ora 20.00, telespectatorii vor putea urmări câte două episoade ale serialului, care a câștigat premiul la categoria “Cea mai bună dramă internațională”, decernarea trofeului urmând să aibă loc, în octombrie 2018, când se va desfășura o nouă ediție Tokyo International Drama Festival.

Realizat anul trecut în Turcia, serialul “Femeie în înfruntarea destinului” urmărește povestea de viață a lui Bahar. Özge Özpirinçci, protagonista producției, a mărturisit că femeile puternice pe care le-a cunoscut de-a lungul timpului au ajutat-o să se inspire pentru a da viață personajului său. Abandonată de mamă la vârsta de opt ani, Bahar rămâne în grija tatălui și a bunicii sale, confruntându-se de-a lungul timpului cu sărăcia și traiul greu. Viața i se schimbă în momentul în care îl întâlnește pe Sarp Çesmeli(Caner Cindoruk), alături de care cunoaște adevărata fericire.

Profund îndrăgostită, Bahar se căsătorește cu Sarp, iar cei doi ajung ulterior părinți. Totul se năruie pentru Bahar în momentul în care bărbatul iubit moare. Zi de zi, aceasta duce o luptă pentru supraviețuire și încearcă să rămână puternică pentru cei doi copii,  băiețelul ei, în vârstă de patru ani, Doruk Çesmeli (Ali Semi Sefil), și fiica ei - Nisan Çesmeli(Kübra Süzgün), care are șapte ani.

Mamă singură, Bahar le vorbește în fiecare zi copiilor despre Sarp, dorind ca aceștia să păstreze vie amintirea tatălului lor. După o absență de 20 de ani, mama lui Bahar - Hatice Sarikadi(Bennu Yildirimlar), revine în viața acesteia, iar asta le va aduce numeroase surprize. Distribuția producției este completată de actorii Seray Kaya, Ayça Erturan, Ece Özdikici, Şerif Erol, Devrim Özder Akın, Feyyaz Duman. 

Din 27 august, de luni până joi, între orele 20.00 – 22.00, “Femeie în înfruntarea destinului” se vede la Happy Channel.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-22Parerea ta...

ADE
27 Aug 2018

de ce taiati din serialul femeie in infruntarea destinului ? pe antena 1 tinea 3ore voi de ce taiati din el ? sa va fie rusine ..a-ti bagat alte porcarii la care nu se uita nimeni
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray